Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 1 Απριλίου 2019

Περιοδείες Γ. Γεωργαντά με κλιμάκια Νέας Δημοκρατίας

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά 
Ο Βουλευτής Κιλκίς Γ. Γεωργαντάς συμμετείχε σε κλιμάκια της Νέας Δημοκρατίας που περιόδευσαν στους Νομούς Ηρακλείου και Αρκαδίας στο πλαίσιο των εξορμήσεων που έχει προγραμματίσει η Νέα Δημοκρατία εν όψει των εκλογών της 26ης Μαΐου.

Ειδικότερα, την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019, ο κ. Γεωργαντάς μαζί με τους Λευτέρη Αυγενάκη, Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής- Βουλευτή Ηρακλείου και τον Κώστα Τασούλα- Βουλευτή Ιωαννίνων ήταν ομιλητής σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΝΟ.ΔΕ Ηρακλείου με θέμα:«Συνταγματική Αναθεώρηση – Δημόσια Διοίκηση: θεμελιώνοντας ένα ισχυρό κράτος δικαίου».

Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019, μαζί με τους Γιώργο Κουμουτσάκο, Τομεάρχη Εξωτερικών - Βουλευτή Β΄ Αθηνών και την Ευρωβουλευτή Ελίζα Βόζεμπεργκ συμμετείχε σε σύσκεψη εκπροσώπων επιστημονικών και παραγωγικών φορέων του νομού Αρκαδίας μαζί με τον τοπικό Βουλευτή Κώστα Βλάση.

Και στους δύο νομούς έγινε δέκτης της ανάγκης, που έχει δημιουργηθεί ως ισχυρή πλειοψηφία στην κοινωνία, για αλλαγή της οικονομικής πολιτικής και της ύπαρξης των συνθηκών εκείνων που θα επιτρέψουν την ανάταξη της χώρας. Το επόμενο διάστημα έχουν προγραμματιστεί περιοδείες με τη συμμετοχή του κ. Γεωργαντά στους νομούς Αργολίδας, Αιτωλοακαρνανίας και Καρδίτσας.

Στις 26 Μαΐου όλοι οφείλουν να εκφράσουν με την ψήφο τους την έντονη αποδοκιμασία τους στην πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, μια πολιτική παρακμής και ψέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.