Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 10 Απριλίου 2019

Στέλλα Ζώρα–Μάντζιου, Γιάννης Μπακάλης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Στέλλα Ζώρα – Μάντζιου
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Παιονίας
Στις δημοτικές εκλογές συμμετέχω στην προσπάθεια του Κώστα Σιωνίδη για ένα δίκαιο και ανθρώπινο δήμο. Τον Κώστα τον εμπιστεύομαι και νομίζω ότι θα γίνει καλός και χρήσιμος δήμαρχος. 

Θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Γουμένισσας με την «Παιονία της Προόδου».

Ο Γιάννης Μπακάλης
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Το ενδιαφέρον και η αγάπη για τον τόπο του αποτέλεσαν το βασικό λόγο για να ασχοληθεί με τα κοινά, αποδεχόμενος την τιμητική πρόταση του Κώστα Σιωνίδη να συμμετέχει στις δημοτικές εκλογές σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική ενότητα Γουμένισσας με την «Παιονία της Προόδου».

Γεννημένος στην Ελβετία το 1982, κατοικεί μόνιμα στη Γρίβα και είναι πατέρας ενός δωδεκάχρονου αγοριού.

Δυναμικός, μαχητικός και αγωνιστής εργάζεται από το 2003 σαν πυροσβέστης στην ειδική μονάδα αντιμετώπισης καταστροφών (ΕΜΑΚ).

Ορμώμενος από γνήσιο και ανιδιοτελές ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του πολίτη και την ανάδειξη των προβλημάτων του δήμου, θέλει να συμβάλει ενεργά στην βελτίωση της ζωής όλων μας και ιδιαίτερα της νέας γενιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.