Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Η πρόκριση την Κυριακή για τον ΓΑΣ Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΓΑΣ Κιλκίς 
Ο ΓΑΣ Κιλκίς ηττήθηκε με 26-25 στην παράταση από τον Ζαφειράκη Νάουσας το Σάββατο, και η ομάδα της Ημαθίας ισοφάρισε την σειρά σε 1-1. Έτσι η πρόκριση στον τελικό θα κριθεί σε τρίτο παιχνίδι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 6 το απόγευμα στο Κιλκίς. Ο αγώνας ήταν συγκλονιστικός, με το κιλκισιώτικο συγκρότημα να κάνει μεγάλη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, αλλά να ηττάται εν τέλει με πέναλτι σε νεκρό χρόνο.

Η ομάδα μας μετά το 5-5 του είκοσι, είχε μια αδράνεια την οποία εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι, οι οποίοι έκλεισαν μπροστά το ημίχρονο με 12-7. Μάλιστα η διαφορά αυξήθηκε ακόμη περισσότερο στο δεύτερο μέρος, και οχτώ λεπτά πριν το φινάλε ο Ζαφειράκης κέρδιζε με 21-14.

Εκεί όμως ο ΓΑΣ πέτυχε μια απίστευτη ανατροπή. Παρά τον λιγοστό χρόνο, οι παίκτες του Γιάννη Λαζαρίδη μείωσαν την διαφορά και στο τελευταίο δευτερόλεπτο ισοφάρισαν με τον Ιάκωβο Ιλερή. Αμέσως μάλιστα πήραν και το προβάδισμα, αλλά με το σκορ στο 25-25 και σε νεκρό χρόνο η Νάουσα κέρδισε πέναλτι. Η εκτέλεση ήταν εύστοχη και έτσι έγινε το 1-1 στη σειρά.

Την Κυριακή διοίκηση, παίκτες και τεχνικό επιτελείο καλούν τον κόσμο του Κιλκίς να δώσει βροντερό παρών στο γήπεδο και να σπρώξουν την ομάδα μας στη νίκη!

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Λαζαρίδης): Κοβλακάς, Ιλερής 6, Δούγιας 5, Κουτσίδης, Β. Τοκατζόγλου 4, Σ. Φαχουρίδης 1, Γιαβασίδης 3, Α. Φαχουρίδης 2, Τριανταφύλλου, Μέγκας 3, Σακαλής, Μαυρόπουλος, Βιολιτζής 1, Πιστόλας, Α. Τοκατζόγλου, Βαφειάδης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.