Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Η Σοφία Τσιραμπίδου υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και τον Γιάννη Φαχουρίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Γιάννη Φαχουρίδη
Ο Σοφία Τσιραμπίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Σοφία Τσιραμπίδου είναι 53 ετών με καταγωγή από το Δροσάτο. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ και ήρθε στην Ελλάδα το 1988. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Απασχολείται μαζί με το σύζυγό της με τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις, ως ελεύθερη επαγγελματίας. Σήμερα κατοικεί στο Κιλκίς και έχει ευρύτερη κοινωνική δράση ειδικά σε ότι αφορά ευάλωτα κοινωνικά ομάδες και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η Σοφία Τσιραμπίδου είναι μία ακόμα εργαζόμενη γυναίκα που μπαίνει στη μάχη, ώστε η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» να βγει ενισχυμένη με πολύ περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο Κιλκίς.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η μόνη πραγματική αντιπολίτευση και η μόνη δύναμη που βρέθηκε στο πλάι των δικαιωμάτων του λαού, των εργατών, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Φαχουρίδη.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό, αυτή η δύναμη, που δεν κοροϊδεύει, δεν λέει μισόλογα, δεν χαϊδεύει αυτιά, που λέει την αλήθεια, ενημερώνει, προειδοποιεί και υπερασπίζεται τα δικαιώματα του λαού, να βγει όσο το δυνατό πιο ενισχυμένη γίνεται.

Ας βγάλουμε συμπεράσματα από την πείρα αυτών των χρόνων και από τη στάση όλων των παρατάξεων και εκλεγμένων στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς.

Αυτή τη φορά, ο λαός του Κιλκίς, μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά.

Μπορεί να έχει τη Δημοτική Αρχή που του αξίζει και που έχει ανάγκη.

Μπορεί να έχει Δημοτική Αρχή που βάζει στο επίκεντρο την Ικανοποίηση των Σύγχρονων Αναγκών.

Αυτή η Δημοτική Αρχή μπορεί να είναι σήμερα μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» με Δήμαρχο το Γιάννη Φαχουρίδη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.