Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Και ο Σάκης Τραχανίδης συμπορεύεται με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας Χρήστου Γκουντενούδη
Με τον Δήμαρχο Παιονίας και τον συνδυασμό «Παιονία Ισχυρή» συντάσσεται και ο Σάκης Τραχανίδης. Ο επί σειρά ετών Πρόεδρος του εμποροεπαγγελματικού συλλόγου Γουμένισσας και αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας του χώρου της εστίασης, αποφάσισε πριν από 5 χρόνια να θέσει τον εαυτό του στην κρίση των συμπολιτών του και εξελέγη Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας.

Η αθεράπευτη αγάπη του για τον ιστορικό οικισμό της Γουμένισσας που άλλωστε αποτελεί και την ιστορική έδρα του Δήμου Παιονίας, τον ώθησε να αφιερώσει όλη του την θετική ενέργεια και τον παραγωγικό του αυθορμητισμό στην κοινή προσπάθεια για την επίλυση των προβλημάτων και για την προώθηση λύσεων για την ανάπτυξη της περιοχής στη φιλοσοφία της αειφόρου ανάπτυξης.

Παντρεμένος από το 1994 με την επιχειρηματία και ιδιωτική υπάλληλο Σοφία Κετσετζίδου, είναι περήφανος πατέρας δύο παιδιών, του Χάρη 22 ετών ο οποίος αποφοίτησε από την Ανωτέρα Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων και εργάζεται στο Λονδίνο και του Γιώργου 15 ετών μαθητή της πρώτης του Λυκείου Γουμένισσας ο οποίος είναι αθλητής και παράλληλα εκπαιδεύεται στο χώρο της εστίασης ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση.

Η πλούσια κοινωνική και επαγγελματική δράση του Σάκη Τραχανίδη στο χώρο της επιχειρηματικότητας, εκτείνεται από την ενασχόληση του με την εκπροσώπηση των συναδέλφων του στους οικείους φορείς ως Πρόεδρος των εμποροεπαγγελματιών Γουμένισσας και εκπρόσωπος στην ομοσπονδία εμπορικών συλλόγων Κεντρικής και Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μέχρι την Προεδρία του τμήματος Υπηρεσιών του Επιμελητηρίου Κιλκίς αλλά και ως εκπρόσωπος για θέματα μαζικής εστίασης στο Επιμελητήριο Αθηνών.

Επίσης, διετέλεσε αντιπρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου «Πάικο» Γουμένισσας και μέλος της επιτροπής επίλυσης διοικητικών διαφορών του ΙΚΑ Αξιούπολης για τρία χρόνια, ως εκπρόσωπος των εργοδοτών.

Από το 2014 μέχρι το 2016, συμμετείχε ως Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γουμένισσας, στη διαδικασία υλοποίησης του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο του εργαστηρίου Διεπιστημονικής Συνεργασίας: «Αποκατάσταση και Επανάχρηση Ιστορικών Κτιρίων και Συνόλων», με αντικείμενα ενδιαφέροντος το Βιομηχανικό Κτίριο της Μεταξοβιομηχανίας «ΧΡΥΣΑΛΙΣ», την κεντρική πλατεία Γουμένισσας και τέσσερις παραδοσιακές κατοικίες.

Το 2018 συμμετείχε στο 8ο Συνέδριο του Παγκόσμιου Τουρισμού που έγινε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, πετυχαίνοντας την ένταξη του μεταξουργείου «ΧΡΥΣΑΛΙΣ» στους παγκόσμιους Δρόμους του Μεταξιού.

Η πληθωρική παρουσία του Σάκη Τραχανίδη στο συνδυασμό «ΠΑΙΟΝΙΑ ΙΣΧΥΡΗ», μετουσιώνει τον αυθορμητισμό σε δράση και την εμπειρία με την φρεσκάδα της ενεργητικότητας σε παραγωγή έργου για ένα δήμο πρωταγωνιστή, με Δήμαρχο τον Χρήστο Γκουντενούδη και συμμέτοχο τον δημότη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.