Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τα νέα του Δημοτικού Συνδυασμού "Μαζί μπορούμε" του Σούλη Καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
Το νέο πρόσωπο που εντάχθηκε στην μεγάλη πια ομάδα της δημοτικής παράταξης ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ είναι η Κατερίνα Ραβιανοπούλου, μια αγωνίστρια της ζωής με θέληση για προσφορά στην τοπική μας κοινωνία. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και γέννημα θρέμμα του Κιλκίς.

"Η δημοτική μας ομάδα μεγαλώνει! Καλωσορίζουμε την Κατερίνα Ραβιανοπούλου γιατί μαζί μπορούμε καλύτερα!" εγραψε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης στην προσωπική του σελίδα στο Facebook (https://www.facebook.com/anastasios.kazantzidis).

Έναρξη στην Εφορία
Παράλληλα, με άλλη του ανάρτηση ο κ. Καζαντζίδης δημοσιοποίησε την έναρξη που έκανε στην Εφορία ο συνδυασμός ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, με την εξής χαρακτηριστική ανάρτηση: 

"Και για τους άπιστους Θωμάδες και λοιπά παπαγαλάκια τους, πάρτε και την έναρξη στην εφορία του συνδυασμού μας. Προχωράμε δυνατά και αποφασιστικά Μαζί! Γιατί εμείς μπορούμε καλύτερα!"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.