Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Και η Ευαγγελία Πανοδήμου - Κόνιαρη στο "Κιλκίς Μπροστά" με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Η Δημοτική Ενότητα Χέρσου πάει Μπροστά για να δώσει με το Δημήτρη Κυριακίδη νέες προοπτικές ανάπτυξης στην περιοχή. Απαντά θετικά στις προκλήσεις, με οργανωμένο σχεδιασμό, με όρεξη για δουλειά, με ανθρώπους που αγαπούν τον τόπο τους, ζουν στα χωριά μας και γνωρίζουν από πρώτο χέρι τι χρειάζονται για να ξαναζωντανέψουν. 

Η Ευαγγελία Πανοδήμου – Κόνιαρη οδηγεί Μπροστά τη Δημοτική Ενότητα Χέρσου, όπου και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος, με τη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά".

Η Ευαγγελία Πανοδήμου - Κόνιαρη είναι νοσηλεύτρια. Εργάζεται στη μονάδα τεχνητού νεφρού του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς. Ζει με την οικογένειά της στη Μεγάλη Στέρνα από όπου και κατάγεται. 

Είναι παντρεμένη με το Βασίλη Κόνιαρη, μηχανικό αυτοκινήτων, που έχει συνεργείο αυτοκινήτων στη Μεγάλη Στέρνα, και έχουν αποκτήσει παιδιά, τη Βίκυ 23 ετών φιλόλογο, και το Γιώργο 18 ετών που σπουδάζει μηχανολόγος.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.