Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Γιώργος Δουλκερίδης, Τάσος Μπαβέλης και Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης: Είμαστε υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Παιονίας

Γιώργος Δουλκερίδης
Το 2011 εκλέχτηκα τοπικός σύμβουλος στη δημοτική κοινότητα Ευρωπού θέλοντας να ασχοληθώ με το χωριό μου και τα προβλήματα της καθημερινότητας. Είμαι αγρότης και ζω στον Ευρωπό με τη σύζυγο μου Σούλα Μοσχοΐδου και τα παιδιά μας Λευτέρη και Δέσποινα. Ο κλάδος μας περνά μία περίοδο τεραστίων αλλαγών. 

Είναι αναγκαίο να στραφούμε σε νέες παραγωγές να αλλάξουμε νοοτροπία και να προσαρμοστούμε σε σύγχρονες μεθόδους καλλιέργειας και διάθεσης των προϊόντων μας. Χρειαζόμαστε ένα δήμο που θα σταθεί δίπλα μας αρωγός σε υποδομές , σε πληροφόρηση και σε συντονισμό. 

Ένα δήμο πρεσβευτή που θα διαφημίσει και θα αυξήσει τη φήμη του τόπου προέλευσης των προϊόντων μας. Αποφάσισα να αγωνιστώ για να φτιάξουμε ένα τέτοιο δήμο μαζί με τον Κώστα Σιωνίδη και την «Παιονία της Προόδου» σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Ευρωπού στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου.

Τάσος Μπαβέλης
Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον δήμο Παιονίας και εδώ έμαθα τα πρώτα μου γράμματα. Αφού ολοκλήρωσα τις σπουδές μου στην Ιατρική (σε Ιταλία, Ιωάννινα, Θεσσαλονίκη), στον δήμο Παιονίας θέλησα να επιστρέψω και πάλι και να προσφέρω οφθαλμιατρική φροντίδα και περίθαλψη στους συμπολίτες μου, εδώ και είκοσι χρόνια, στο ιατρείο μου στο Πολύκαστρο.

Είμαι παντρεμένος με την Θεοδωροπούλου Γεωργία, ιατρό Γενικής Ιατρικής του Ε.Σ.Υ. που προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες σε συνδημότες μας. Έχουμε ένα εντεκάχρονο γιο.

Τα προβλήματα αυτού του τόπου τα γνωρίζω καλά, όπως και τις δυνατότητες του.
Εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα ένιωσα πως η αξιοκρατία, το δίκαιο, οι ίσες ευκαιρίες προς όλους, καταστρατηγούνται στον δήμο μας.

Η τοπική αυτοδιοίκηση είναι η πιο αυθεντική μορφή δημοκρατίας, ξένη προς κάθε τι αλαζονικό και αυταρχικό.

Εδώ στον τόπο που γεννήθηκα και γαλουχήθηκα, στον τόπο των αληθινών σχέσεων και της γνήσιας επικοινωνίας, θα πρέπει όλοι μαζί ,να καταθέτουμε προτάσεις, να μοιραζόμαστε σκέψεις, και να συνεργαζόμαστε για να δημιουργήσουμε ένα υπέροχο δήμο Παιονίας. 

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες του δήμου μας , που αναζητούν ελπίδα και σχέδιο για το αύριο, κατεβαίνω στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, για να δώσω τον αγώνα.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης συμμερίζεται όλες αυτές τις σκέψεις και ανησυχίες μου για το δήμο και γι' αυτό συντάσσομαι μαζί του και μαζί με την “Παιονία της Προόδου” στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές, σαν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πολυκάστρου.

Τριαντάφυλλος Ναλμπάντης
(Πρόεδρος αστυνομικών νομού Κιλκίς)

Η απαξίωση και η παραμέληση που βίωσαν οι συνδημότες μου, τα τελευταία χρόνια στις μικρές μας κοινωνίες, έχουν μετατραπεί σήμερα σε αγανάκτηση και οργή. Συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 26ης Μαΐου, με την «Παιονία της Προόδου» και τον Κώστα Σιωνίδη, ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Ευρωπού για να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε η αγανάκτηση να γίνει ικανοποίηση και η παραμέληση να γίνει φροντίδα. 

Συμμετέχω για να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις που θα δώσουν στην Παιονία προοπτική προόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.