Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 21 Απριλίου 2019

Κοραής Λαζαρίδης: Γιατί κατεβαίνω στις αυτοδιοικητικές εκλογές

Υπογράφει ο Κοραής Λαζαρίδης 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς
Διευρυμένος δήμος Κιλκίς, ο τέταρτος σε έκταση δήμος της Ελλάδας. 
Μια πρόκληση για να διοικηθεί, και να πορευτεί στο μέλλον, σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα και τους Έλληνες που βίωσαν και βιώνουν μια οικονομική κρίση χωρίς προηγούμενο. 


Μέσα σε αυτή τη γενική εικόνα ο δήμος Κιλκίς προβάλλει εγκαταλελειμμένος και παραμελημένος, με τους ανθρώπους που τον διοικούν, βαριεστημένους και νωθρούς, αδιάφορους και ανήμπορους να συλλάβουν τα μηνύματα των καιρών και να αφουγκραστούν τον παλμό αυτού του τόπου, για τον οποίο έχουν την ευθύνη της διοίκησης.

Αυτή η εικόνα πρέπει να αλλάξει, και θα την αλλάξουν οι δημότες σε αυτές τις εκλογές, επιλέγοντας ανθρώπους με όρεξη να δουλέψουν για τον τόπο τους,με όνειρα και διάθεση, αποφασιστικούς και τολμηρούς απέναντι στις δυσκολίες και τις προκλήσεις της εποχής. 

Στην παράταξή μας τον ΔΗΜΟ ΑΞΙΩΝ πιστεύουμε ότι μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στο δήμο Κιλκίς. Με δυναμισμό και ευθύνη,φαντασία και ρεαλισμό,με γνώση και αισιοδοξία, προχωράμε ενωμένοι στην τελική ευθεία,των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Σε ότι αφορά τη συμμετοχή μου σε αυτήν την εκλογική αναμέτρηση,

θα ήθελα να τονίσω ότι αφορμή ήταν οι ασθενείς μου. Για όσους δεν με γνωρίζουν είμαι οδοντίατρος και το ιατρείο μου βρίσκεται στην καρδιά της πόλης,στην λαϊκή αγορά. 


Σε αυτόν λοιπόν τον χώρο έρχονται άνθρωποι από ολόκληρο τον δήμο Κιλκίς και "ακουμπούν μαζί με τον πόνο των δοντιών, και τον πόνο της καρδιάς τους". Τα προβλήματα, την καθημερινότητα, την αγωνία τους για το αύριο. Άνθρωποι κάθε ηλικίας, άνεργοι νέοι, γονείς μικρών παιδιών, και ηλικιωμένοι συνταξιούχοι, μια μικρογραφία της τοπικής κοινωνίας. 

Ξέρετε οι άνθρωποι συνήθως αναπτύσσουν σχέσεις οικειότητας και εμπιστοσύνης με τον γιατρό τους, μιλούν για τις ανησυχίες και τα προβλήματά τους, εφόσον βέβαια και ο γιατρός διαθέτει "ευήκοον ούς.

Είχα έτσι την ευκαιρία να ενημερωθώ από πρώτο χέρι για όλα όσα αφορούν τους δημότες του Κιλκίς και να διαμορφώσω συνολική άποψη.

Από την άλλη πλευρά είμαι ο άνθρωπος που κυκλοφορεί τόσο στην πόλη όσο και στα χωριά και πάντα το βλέμμα μου πέφτει στα όμορφα, αλλά και στα στραβά και ανάποδα.

Κατέγραφα λοιπόν εικόνες, οραματιζόμουν λύσεις, πολλές φορές απλές και άμεσα εφαρμόσιμες, χωρίς μεγάλο κόστος. Αγανακτούσα, προβληματιζόμουν, και στο τέλος το αποφάσισα.

➤Αντί να είμαι θεατής στο ίδιο έργο, αποφάσισα να συμμετάσχω
Αντί να ασκώ κριτική και να καταγράφω, να μπω μέσα και να παλέψω  για λύσεις.

Ο ΔΗΜΟΣ ΑΞΙΩΝ μου έδωσε την ευκαιρία, και εγώ υπόσχομαι να αγωνιστώ με όλες μου τις δυνάμεις, για να ανταποκριθώ στην ευθύνη.

Ποιος είναι ο Κοραής Λαζαρίδης
Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Κοραής Λαζαρίδης κατάγεται από το Κιλκίς, όπου και διαμένει. Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1974 είναι παντρεμένος με την Μαρία Τουρλίδου και πατέρας δύο κοριτσιών. 


Το επάγγελμά του είναι χειρουργός οδοντίατρος και διατηρεί ιατρείο του στην πόλη του Κιλκίς. Διετέλεσε διευθύνων σύμβουλος f.d.c, είναι μέλος επιστημονικής επιτροπής και εισηγητής σε ιδιωτική κλινική για θέματα έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, από το 2008. 

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 κατεβαίνει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη "Δήμος Αξιών" του Παύλου Τονικίδη. 

Σύνθημά του, "Πρώτη φορά με τα κοινά".


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.