Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Παναγιωτίδης Παύλος, Παπανικολάου Αντιγόνη, Ροδόπουλος Κώστας με Παύλο Τονικίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη
Οι Παναγιωτίδης Παύλος, Παπανικολάου Αντιγόνη, Ροδόπουλος Κώστας, τρεις ακόμη συμπολίτες μας με διάθεση προσφοράς στα κοινά κατέρχονται στις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου με τη δημοτική παράταξη «Δήμος ΑΞΙΩΝ» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Παύλο Τονικίδη, για έναν σύγχρονο και λειτουργικό Δήμο Κιλκίς με επίκεντρο το δημότη.

Παναγιωτίδης Παύλος
Ο Παύλος Παναγιωτίδης γεννήθηκε το 1958 στο Κ. Θεοδωράκι. Μεγάλωσε και κατοικεί στον Άγιο Παντελεήμονα. Είναι έγγαμος με την Ελένη Λύρη και έχει δυο γιους. Είναι Συνταξιούχος ΙΚΑ.

Ανέπτυξε πολύχρονη συνδικαλιστική δράση. Διετέλεσε Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΗΛΙΟΤΕΞ και συμμετείχε για 3 θητείες στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς και στην Ομοσπονδία Κλωστοϋφαντουργών Ελλάδας.

Την τετραετία 2002-2006 εξελέγη Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γαλλικού κατά την οποία χρημάτισε Αντιδήμαρχος και Πρόεδρος στις Επιτροπές Περιβάλλοντος και Πολιτισμού-Αθλητισμού, καθώς και στη Δημοτική Επιχείρηση.

Το 2000 κατήλθε υποψήφιος βουλευτής με τη «Δημοκρατική Περιφερειακή Ένωση» του Μιχάλη Χαραλαμπίδη.

Επί 20 χρόνια υπηρέτησε τον «Άρη Παντελεήμονα» από όλες τις θέσεις του Δ.Σ.

Αυτό που επιθυμεί και διεκδικεί με τη συμμετοχή του στις αυτοδιοικητικές εκλογές είναι ένας σύγχρονος και ανθρώπινος Δήμο Κιλκίς, που θα αναλαμβάνει δράση και θα μεριμνά πάνω από όλα για την ευημερία του Δημότη και την πρόοδο του τόπου, που τόσο έχει παραμεληθεί τα τελευταία χρόνια.

Παπανικολάου Αντιγόνη
Η Αντιγόνη Παπανικολάου γεννήθηκε το 1979 και μεγάλωσε στο Κιλκίς. Είναι μητέρα του Δημήτρη και του Θοδωρή, κι αυτό είναι ένα ισχυρό κίνητρο για εκείνη για να βελτιωθεί από κάθε άποψη η ζωή στο Κιλκίς.

Είναι Κοινωνική Ανθρωπολόγος. Έλαβε το διδακτορικό της από το Πανεπιστήμιο Sussex της Αγγλίας με εξειδίκευση στα ανθρώπινα και μειονοτικά δικαιώματα. Η επιστήμη που υπηρετεί την έμαθε να ακούει περισσότερο τους ανθρώπους, να κατανοεί τις ανάγκες τους, να αγωνίζεται μαζί τους για βασικές ανθρώπινες αξίες.

Είναι γυναίκα και πιστεύει ότι η συμμετοχή γυναικών σε ψηφοδέλτια δεν εξυπηρετεί ποσοστώσεις, αλλά θεμελιώνει αξίες.

Εργάζεται στην Τοπική Μονάδα Υγείας Κιλκίς. Όπως κάθε εργαζόμενος/η της γενιάς της έχει αλλάξει αρκετές δουλειές και μέσα από αυτήν την τριβή δεν έπαψε να αγωνίζεται για το καλύτερο με διάθεση προσφοράς σε όποια θέση κι αν απασχολείται.

Δεν έχει σταματήσει να ονειρεύεται ότι ο κόσμος μπορεί να αλλάξει. Με την υποψηφιότητά της διεκδικεί ένα περισσότερο ανθρώπινο πρόσωπο για το Κιλκίς και τους ανθρώπους του.

Ροδόπουλος Κώστας
Ο Κώστας Ροδόπουλος κατάγεται από τη Νέα Σάντα, όπου και κατοικεί. Φοίτησε στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμα του λογιστή στο Κιλκίς.

Έχει μία κόρη την Έλενα, φοιτήτρια Προσχολικής Αγωγής.

Χρημάτισε Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και δημοτικός σύμβουλος Δήμου Γαλλικού την περίοδο 2002-2006.

Δεσμεύεται να ασχοληθεί με την καθημερινότητα των δημοτών, την οποία θεωρεί πρώτιστο μέλημα. Οραματίζεται ένα Δήμο Κιλκίς ο οποίος θα αντιμετωπίζει ισότιμα όλους τους Δημότες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.