Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

Ι. Βαρδακαστάνης από Κιλκίς: Το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να εκπροσωπήσει τα θύματα της κρίσης στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Δελτίο τύπου Ι. Βαρδακαστάνη
Ο Ι. Βαρδακαστάνης, υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κίνημα Αλλαγής, πρόεδρος της Ε.Σ.Α.μεΑ. και του Ευρωπαϊκού Φόρουμ Ατόμων με Αναπηρία (EDF) επισκέφθηκε το Κιλκίς χθες, 16 Απριλίου.

Ο κ. Βαρδακαστάνης, συνοδευόμενος από την υποψήφια βουλευτή Αλεξάνδρα Στεφανίδου και τον πρόεδρο του Σωματείου ΑμεΑ Κιλκίς και μέλος του Γ.Σ. της Ε.Σ.Α.μεΑ. Νίκο Αβραμίδη, επισκέφθηκε το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, το Θεραπευτήριο Χρονιών Παθήσεων του ΚΚΠ Κεντρικής Μακεδονίας, τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «Βηματίζω», το ΚΔΑΠμεΑ Κιλκίς και τον Σύλλογο εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς.

Στη συνέχεια, ο Ι. Βαρδακαστάνης συμμετείχε στη συνεδρίαση της διευρυμένης Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς.

Τέλος, ο κ. Βαρδακαστάνης απεύθυνε χαιρετισμό στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε η Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής Κιλκίς με κεντρικό ομιλητή τον Διευθυντή του πολιτικού γραφείου της Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής και μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής Μανώλη Όθωνα. Την εκδήλωση χαιρέτησαν επίσης ο Φίλιππος Σαχινίδης, μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής και η υποψήφια ευρωβουλευτής Άσπα Γοσποδίνη.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο Ι. Βαρδακαστάνης: «Το ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα και φυσικά το Κίνημα Αλλαγής έχουν παρουσιάσει και θέτουν στην κρίση των πολιτών ένα συγκεκριμένο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων που βιώνουν οι ευρωπαίοι πολίτες, ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ελλάδα». 


Ο. Ι. Βαρδακαστάνης επεσήμανε ότι το Κιλκίς και οι κάτοικοί του έχουν βιώσει πολύ επώδυνα τις επιπτώσεις της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, η οποία έχει δημιουργήσει συνθήκες φτωχοποίησης. Και υπογράμμισε ότι το Κίνημα Αλλαγής επιδιώκει με το πρόγραμμα «Ελλάδα» να προωθήσει μια διαφορετική πολιτική αντιμετώπισης των κοινωνικών ανισοτήτων και να δώσει φωνή στα θύματα της κρίσης. Οι Ευρωεκλογές του Μαΐου πρέπει να σημάνουν αλλαγή πολιτικής στην Ευρώπη, αλλαγή πολιτικής στην Ελλάδα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.