Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 6 Απριλίου 2019

Τα νέα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς

Δελτίο τύπου Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς 
Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς που συμμετέχουν στο Παιδικό Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας.

Στην Κατηγορία Κ14 οι ποδοσφαιριστές του τμήματος ‘’Ρεάλ’’ δεν δυσκολεύτηκαν να κάμψουν την αντίσταση του αντίστοιχου αντίπαλου τμήματος του Πρωτέα, φτάνοντας στην νίκη με σκορ 7-0.

Στην Κατηγορία Κ12 οι μικροί ποδοσφαιριστές του τμήματος ‘’Ιντερ’’ αγωνίστηκαν στα γήπεδα των Κανονιέρηδων με την ομάδα του Πρωτέα. Δεν μπήκαν πολύ καλά στο παιχνίδι και βρέθηκαν να είναι πίσω στο σκορ από τον 5ο λεπτό. Αργότερα αφυπνίστηκαν, αντέδρασαν και απέδωσαν τα θετικά στοιχεία του παιχνιδιού τους, φτάνοντας σε μια άνετη επικράτηση με σκορ 8-1.

Φιλική…. Εξόρμηση στο Joga Bonito Sports Club
Ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό πρωινό Σαββάτου είχαν οι μικροί μας ποδοσφαιριστές, που συμμετείχαν στην αποστολή της Ακαδημίας Joga Bonito.

Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό πραγματοποιήθηκαν ενδιαφέροντα ποδοσφαιρικά παιχνίδια για τα τμήματα ‘’Μπάρτσα’’ και ‘’Παρί’’ στην Κατηγορία Κ8., ‘’Τσέλσι’’ και ‘’Μάντσεστερ’’ στην Κατηγορία Κ10, ’’Ατλέτικο’’ στην Κατηγορία Κ12 και ‘’Μίλαν στην Κατηγορία Κ13.

Οι συνοδοί προπονητές έμειναν ευχαριστημένοι από την προσπάθεια των μικρών τους αθλητών και οι θεατές απόλαυσαν πλούσιο και ποιοτικό ποδοσφαιρικό θέαμα.

Ισοπαλία στο προτελευταίο εντός έδρας ματς για τον Αλέξανδρο
Με σκορ 2-2 έληξε ο εντός έδρας αγώνας της Α ομάδος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς με την ομάδα του Κεραυνού Πέρνης που αγωνιζόταν για την σωτηρία της. Η ομάδα του Αλέξανδρου επέβαλε από την αρχή τον ρυθμό της και βρέθηκε να προηγείται με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο με γκολ του Αηδονίδη στο 33’ με κεφαλία από εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη. Ένα πρώτο ημίχρονο που είχε στο 11’ δοκάρι του Προβατίδη και δυο ωραίες επεμβάσεις του Ζάικου στο 5’ & 35’. 

Το δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε εικόνα και το 2-0 έγινε από τον Προβατίδη στο 78’ όταν σε αντεπίθεση βρέθηκε τετ-α-τετ. Ενώ όλα έδειχναν σίγουρο άλλο ένα τρίποντο και καλύτερη βαθμολογική θέση, η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης και η κακή διαιτησία έφεραν την ισοφάριση με την αρχή να γίνεται στο 87' σε φάση που δεν υποδείχτηκε καθαρό επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα Νίκο Ζάικο και να ολοκληρώνεται στο 96' όταν από εκτέλεση κόρνερ και σε φάση διαρκείας, η οποία είχε νέο επιθετικό φάουλ στον Κώτσια, ο αντίπαλος τερματοφύλακας που προωθήθηκε, χρίστηκε σκόρερ και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. 

Μελανό σημείου του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Βαχαρέλη ο οποίος θα αξιολογηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της Κιλκισιώτικης Ακαδημίας. Επόμενος αγώνας του Αλεξάνδρου την ερχόμενη Κυριακή στην Ξάνθη με τον Άρη Αβάτου.

Σύνθεση : Ζάικος, Μπουλγουρίδης, Βόσδου, Κάργας, Κώτσιας, Παπαδόπουλος, Σαλπιγγίδης (46’ Σερταρίδης), Αηδονίδης (79’ Βαχαρέλης)(88’ Κερτούκα), Αγαθαγγελίδης, Προβατίδης, Βασιλειάδης.

Ισοπαλία για τις Ελπίδες
Ισόπαλο με 2-2 το παιχνίδι για τις Ελπίδες με την Δόξα Γερακαριού. Ένα παιχνίδι που εξ αρχής η νεανική ομάδα του Κιλκίς προσπάθησε να επιβάλει ρυθμό και να δημιουργήσει ευκαιρίες κόντρα στη ροή του αγώνα βρέθηκε να χάνει με 1-0 στο 32’. Οι παίκτες της Ακαδημίας δεν πτοήθηκαν και προσπάθησαν να πετύχουν τέρμα κάτι που δεν κατάφεραν στο πρώτο μέρος με αποκορύφωμα το χαμένο τετ-α-τετ του Παπαδόπουλου στο 41’. 

Στο δεύτερο μέρος η εικόνα δεν άλλαξε. Η ομάδα των Ελπίδων με πιο επιθετικό σχηματισμό πίεζε με αποτέλεσμα στο 60’ να κάνει το 1-1 σε αντεπίθεση με τον Αλπανίδη. Ο ρυθμός και η ροή του αγώνα έδειχναν ότι θα γινόταν ολική ανατροπή αλλά δυστυχώς σε μια από τις λίγες επισκέψεις στην περιοχή των Ελπίδων του αντιπάλου και σε τεράστιο λάθος – ασυνεννοησία αμυντικών και τερματοφύλακα έγινε το 1-2 στο 73’. 

Οι Ελπίδες ισοφάρισαν στο 90+ με φανταστικό γκολ του Μαργαριτόπουλου από τα 35m στο δεξί γάμα της αντίπαλης εστίας. Μελανό σημείο του παιχνιδιού ο τραυματισμός του Νικολαΐδη στο γόνατο ο οποίος θα αξιολογηθεί σήμερα από το ιατρικό επιτελείο της Ακαδημίας. Επόμενο ματς για τις Ελπίδες το ερχόμενο Σάββατο στο Χέρσο με την τοπική Δόξα.

Σύνθεση: Μουχτάρης, Κωνσταντινίδης, Μαργαριτόπουλος, Νικολαίδης (38’ Παρτσαλίδης), Πολυχρόνου, Μαχμουτάι, Παπαδόπουλος, Αλμπανίδης, Ζάλτος (60’ Ζαφειρόπουλος)(80’ Ναούμης), Κατσάρας, Ρεμπετσιώτης ( 75’ Μπούνζτρα).

Στο Φεστιβάλ των ‘’Χρυσών’’ Ακαδημιών του ΟΠΑΠ για 5η συνεχόμενη χρονιά
Μοναδικές εμπειρίες έζησαν οι μικροί ποδοσφαιριστές του Αλέξανδρου Κιλκίς στο πλαίσιο συμμετοχής της Ακαδημίας στο Φεστιβάλ των καλύτερων Ακαδημιών της Β. Ελλάδος και όχι μόνο. Διοργανωτής ήταν το Πρόγραμμα Αθλητικές Ακαδημίες του ΟΠΑΠ και το Καυτανζόγλειο Στάδιο γέμισε παιδικές φωνές και χρώματα από περίπου 1000 αθλητές-συνοδούς. 

Το Πρόγραμμα περιελάμβανε ποδοσφαιρικά και παιδαγωγικά παιχνίδια σε 15 σταθμούς, πολλές εκπλήξεις για τα παιδιά καθώς και πρόγευμα και γεύμα. Τα παιδαγωγικά οφέλη για τα παιδιά υπήρξαν πολλαπλά καθώς αναπτύχθηκε η αθλητική παιδεία, ο σεβασμός στον συναθλητή, ο σεβασμός στα άτομα με αναπηρία, η ευγενής άμιλλα και η διατροφή αθλουμένων.

Ο Αλέξανδρος Κιλκίς κέρδισε τις εντυπώσεις με μια από της δυναμικότερες συμμετοχές με 80 περίπου αθλητές ηλικίας 5-12 ετών και άλλους τόσους γονείς, σε μια γιορτή που χάρηκαν παιδιά και γονείς με την ψυχή τους. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.