Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Κιλκίς: Πετυχημένη η ημερίδα με θέμα "Διατροφή και Πρωταθλητισμός"

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Την Παρασκευή 19/04/2019 και ώρα 19.00 στις εγκαταστάσεις του συλλόγου ΑΘΛΟΣ Κιλκίς 21ης ​​Ιουνίου 43 GOLDEN ATHLOS STADIUM πραγματοποιήθηκε ημερίδα με θέμα "Διατροφή και Πρωταθλητισμός".

Την Ημερίδα πραγματοποίησε ο Αθλητικός Σύλλογος Άθλος Κιλκίς σε συνεργασία με την εταιρεία NutriXperts και οι προσκεκλημένοι ήταν ο κ. Παπαγγελής Θεμιστοκλής και η κ. Κερατσίδου Αγγελική ειδικός διατροφολόγος. 

Η Ημερίδα ξεκίνησε με παρουσίαση βίντεο που δημιούργησε ο αθλητής του συλλόγου Γιαννουλάκος Βασίλης με θέμα το bullying στο σχολικό περιβάλλον με πολύ διδακτικό περιεχόμενο και ακολούθησε η παρουσίαση της εταιρείας NutriXperts από τους ειδικούς προσκεκλημένους αναλύοντας θέματα για τις διατροφικές ανάγκες των αθλητών αλλά και για τον τρόπο προγραμματισμού της διατροφής πριν από τον αγώνα.

Μέσα στο τέλος της ημερίδας ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος ευχαρίστησε θερμά τον Αθλητή Γιαννουλάκο Βασίλη για το εξαιρετικά διδακτικό βίντεο και τους προσκεκλημένους του NutriXerts κ. Παπαγγελή Θεμιστοκλή και κ. Κερατσίδου Αγγελική για την παρουσίαση με θέμα την διατροφή. 

Ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αθλητές του συλλόγου στους επερχόμενους αγώνες που ακολουθούν και καλές γιορτές στους γονείς τους.

Η γνώση της σωστής διατροφής ενός αθλητή είναι κομμάτι της επιτυχίας στον πρωταθλητισμό.

Καλό Πάσχα σε όλους

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.