Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 2 Απριλίου 2019

Με τον Χρήστο Γκουντενούδη και την Παιονία Ισχυρή και ο Βαγγέλης Καπετάνης

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Χρήστου Γκουντενούδη
Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από το συνδυασμό της εμπειρίας με τη ζωντάνια και τις νέες ιδέες. Η ανανέωση της αυτοδιοικητικής ζωής του τόπου μας με νέους ανθρώπους γεμάτους πάθος και θετική διάθεση να εργαστούν δημιουργικά για το Δήμο μας και τους συμπολίτες μας, γίνεται πράξη και με την υποψηφιότητα του Βαγγέλη Καπετάνη από την Γουμένισσα. 

Ο Βαγγέλης Καπετάνης συμμετέχει για πρώτη φορά ως υποψήφιος στην πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση με καθοριστικό κριτήριο στην απόφαση καθόδου του το ήθος και την δυναμική προσωπικότητα του Χρήστου Γκουντενούδη.

Γέννημα - θρέμμα της Γουμένισσας, στην οποία διαμένει με τη σύζυγο του Μαρία Γιάντση από τη Γρίβα, εισήχθη στην Σχολή της Αστυνομίας το 2000 και το 2016 προήχθη στον βαθμό του Ανθυπαστυνόμου. Το 2002, παράλληλα με την εκπαίδευσή του, εισήχθη και στο Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Υπηρέτησε στα Α.Τ. Ομόνοιας, στην Κρατική Ασφάλεια Αττικής, στο Α.Τ. Ευζώνων και σήμερα υπηρετεί στο Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιονίας.

Ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, ως αθλητής αλλά και από διοικητική θέση ευθύνης. Διετέλεσε Αντιπρόεδρος στον αθλητικό σύλλογο ΑΟΚ Γουμένισσας για δύο χρόνια, στον οποίο συνεχίζει να προσφέρει από τη θέση του μέλους του Δ.Σ. Ασχολείται επίσης με τις αγροτικές δραστηριότητες από το 2012 και συγκεκριμένα με την καλλιέργεια αμπελιού και κερασιού.

Ο Βαγγέλης προσθέτει τις δικές του δυνάμεις, καταθέτοντας με αισιοδοξία τις δικές του ιδέες και προτάσεις, για να κάνει την Παιονία ακόμη πιο ισχυρή, στην πράξη.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.