Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 24 Απριλίου 2019

Αποδείξεις για τους "Άπιστους Θωμάδες"

 Η οριστική ακύρωση του διαγωνισμού εξόρυξης χρυσού στα Κρούσσια έγινε πράξη
Υπογράφει ο Δημήτρης Αγαθόπουλος
Επικεφαλής συνδυασμού  "Συμμετέχω – Ο δήμος στα χέρια του πολίτη"
Στην προ 20ημέρου απόφαση αναβολής της συζήτησης από το Πρωτοδικείο Αθηνών μέχρι 17/5/2019, προκειμένου το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας να προχωρήσει στην υπογραφή της ακύρωσης του διαγωνισμού, σύμφωνα με την δέσμευση του Υπουργού κ. Γεώργιο Σταθάκη κατά την διάρκεια της συνάντησης με τον επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και Υποψήφιου Δήμαρχου Κιλκίς κ. Αγαθόπουλο Δήμητριο. 


Ο Υπουργός συνεπής στην δέσμευσή του, προχώρησε στην υπογραφή της οριστικής ακύρωσης του διαγωνισμού εκμετάλλευσης μεταλλευτικών δραστηριοτήτων στην περιοχή των Κρουσσίων.

Στην πρώτη ανακοίνωση του συνδυασμού μας υπήρξαν “άπιστοι Θωμάδες” οι οποίοι αμφισβήτησαν όλα τα παραπάνω. Και επειδή μια εικόνα ισούται με χίλιες λέξεις  θα ακολουθήσουν οι σχετικές αποδείξεις της υπογραφής σε λίγες μέρες.

Η οριστική ακύρωση του διαγωνισμού δικαιώνει τις προσπάθειες ενός κινήματος και των κατοίκων της περιοχής του Κιλκίς.

Αθόρυβα αλλά αποτελεσματικά, είμαστε και θα είμαστε η φωνή των δίκαιων αιτημάτων της τοπικής κοινωνίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.