Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

Στο "Κιλκίς Μπροστά" ο Δημήτρης Αθανασιάδης με το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη
Ο Δημήτρης Αθανασιάδης στηρίζει δυνατά το Δημήτρη Κυριακίδη και θεωρώντας ότι η υποψηφιότητά του για το Δήμο Κιλκίς είναι η καλύτερη αυτοδιοικητική επιλογή για τον τόπο και τους συμπολίτες μας, αποφάσισε να συμμετέχει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη δημοτική παράταξη "Κιλκίς Μπροστά". Για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας με έργα.

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης κατάγεται από την Κορωνούδα και είναι αγροτοκτηνοτρόφος, εστιασμένος επαγγελματικά στην οργανωμένη επιχειρηματική κτηνοτροφία. 

Ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας ο Δημήτρης Αθανασιάδης εκλέγεται από νεαρή ηλικία, από 20 χρονών, στην Κοινότητα της Κορωνούδας με γνώμονα το καλό του τόπου και των συγχωριανών του. Χάρη στην αγάπη και την εμπιστοσύνη τους εξελέγη Πρόεδρος στην Κοινότητα Κορωνούδας την περίοδο 2002-2006. 

Ασχολήθηκε επίσης δραστήρια με τον αγροτοσυνδικαλισμό ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Κιλκίς υπό την προεδρία του Γιάννη Υφαντίδη.

Ο Δημήτρης Αθανασιάδης ζει στην Κορωνούδα με την οικογένειά του και έχει τρία παιδιά, τον Αριστοτέλη, το Γιώργο και την Κυριακή.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.