Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Προσφορά του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου  Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς 
Με βαθύ το αίσθημα της προσφοράς, εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς παρέδωσαν μεγάλη ποσότητα ειδών βρεφικής φροντίδας στο Γενικό Νοσοκομείο της πόλης μας στη Μαιευτική – Γυναικολογική κλινική τα οποία παρέλαβε η προϊσταμένη του τμήματος κ. Ελένη Τσιφτσόγλου με σκοπό να χρησιμοποιηθούν για τη φροντίδα των νεογνών που τα έχουν άμεση ανάγκη.

Επίσης, ακολούθησε άλλη μία κοινωνική δράση στο γηροκομείο της πόλης μας (με το οποίο το τοπικό τμήμα ΕΕΣ συνδέεται άρρηκτα λόγω της πολυετούς παρουσίας εθελοντριών οι οποίες παρέχουν αγόγγυστα και ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται εκεί) όπου εθελοντές του τμήματος παρέδωσαν μία νοσοκομειακή κλίνη καθώς και μεγάλη ποσότητα ειδών υγιεινής και φροντίδας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.