Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Κιλκίς: Θερμά συλλυπητήρια για το θάνατο της Ευαγγελίας Σκόδρα

Δελτίο τύπου Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
Το Τοπικό Συμβούλιο και τα Στελέχη του Τοπικού Τμήματος Κιλκίς του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού εκφράζουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για την απώλεια της αγαπημένης μας Οδηγού Ευαγγελίας Σκόδρα.

Η Ευαγγελία Σκόδρα υπήρξε μεταξύ άλλων Αρχηγός, Έφορος, Περιφερειακή Έφορος και τακτικό μέλος της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΟ.

Μα πάνω από όλα, για δεκαετίες υπήρξε για όλους εμάς – τα παιδιά και τα Στελέχη του Οδηγισμού, ο άνθρωπος που ήταν πάντα δίπλα μας, που μας στήριζε, που μας μάθαινε πώς να αγαπάμε τον Οδηγισμό και να κάνουμε τρόπο ζωής τις αρχές του.

Ξεκίνησε από παιδί ως Πουλί και η πορεία της ήταν μεγάλη και δυναμική σαν το χαρακτήρα της. Όχι μόνο στον Οδηγισμό αλλά και σε τόσες άλλες δράσεις στη ζωή της πάντα προσέφερε γενναιόδωρα χρόνο και γνώσεις.

Ήταν και θα είναι πάντα το πρότυπό μας, γιατί όσα μας δίδαξε θα μας καθοδηγούν.

Θα τη θυμόμαστε πάντα!

Στους οικείους της εκφράζουμε τα πιο θερμά μας συλλυπητήρια.

Η εξόδιος ακολουθία πραγματοποιήθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου, την Δευτέρα 30 Απριλίου 2019 και ώρα 17:00.

Αντί στεφάνου το Τ.Τ. Κιλκίς θα προσφέρει χρηματικό ποσό στο Φιλόπτωχο Ταμείο του Αγ. Δημητρίου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.