Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Διακρίσεις του Παλαιστικού Συλλόγου ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου ''Ο Καραγιάννης'' Ευρωπού
Το Σαββατοκύριακο 13-14/4 διοργανώθηκε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-πανκορασίδων ελληνορωμαϊκής και ελεύθερης πάλης στην πόλη του Βόλου.

Ταυτόχρονα την Δευτέρα 15/4 έγινε και το πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα στο ίδιο γυμναστήριο στο Βόλο. Ο σύλλογος μας συμμετείχε με τρεις αθλητές στους παμπαίδες και με τρεις αθλητές και μια αθλήτρια στο σχολικό πρωτάθλημα.

Αποτελέσματα Παμπαίδων:

Ζήλιος Ευάγγελος χάλκινο μετάλλιο στα 48 κιλά ελεύθερης πάλης.
Τσακνάκης Κωνσταντίνος χάλκινο μετάλλιο στα 85 κιλά ελεύθερης πάλης.
Σπουδαία εμφάνιση από τον Κυριακίδη Λάζαρο, ενώ κέρδιζε 8-0 από ένα λάθος του έχασε τον αγώνα και την είσοδο τού στα μετάλλια.

Αποτελέσματα σχολικού:

Τουλκερίδης Δημήτρης ασημένιο μετάλλιο στα 125 κιλά ελεύθερης πάλης
Παπαδοπούλου Ροδοθέα ασημένιο μετάλλιο στα 76 κιλά γυναικείας πάλης.

Μακριά από τα μετάλλια ο Δημητριάδης Παναγιώτης που είχε την πιο δύσκολη κλήρωση και ο Μπεαζίδης Ιορδάνης ο οποίος κέρδισε τον πρώτο αγώνα αλλά ένας τραυματισμός στο γόνατο τον κράτησε μακριά από τον καλό του εαυτό και από τα μετάλλια.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στον προπονητή μας Παυλίδη Θεοδόσιο και στους γονείς που ήταν δίπλα μας.

Συγχαρητήρια και για ένα ακόμη λόγο για την άψογη συμπεριφορά όλης της αποστολής μέσα και έξω από το γήπεδο, μέσα και έξω από την παλαίστρα, αυτό είναι το μεγαλύτερο βραβείο για το σύλλογο μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.