Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 13 Απριλίου 2019

Δωρεάν μαστογραφίες και ΤΕΣΤ ΠΑΠ στο Δροσάτο και στην Αξιούπολη

Ανακοίνωση "Θεαγενείου" Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης 
H προσπάθεια του A.N.Θ. «ΘΕΑΓΕΝΕΙΟ» στην ευαισθητοποίηση ολοένα και περισσότερων γυναικών για την αναγκαιότητα της πρόληψης του καρκίνου του μαστού συνεχίζεται. 


Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019 στο Κέντρο Υγείας Δροσάτου Κιλκίς και την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στην Αξιούπολη, στον Πολιτιστικό Σύλλογο του νομού Κιλκίς, η Κινητή Μονάδα του Νοσοκομείου μας θα πραγματοποιήσει δράσεις ικανοποιώντας το αίτημα του Καρκινοπαθών Κιλκίς και Παιονίας «Άγιος Ευγένιος ο Τραπεζούντιος».

Συγκεκριμένα, θα πραγματοποιηθούν ψηλάφηση, μαστογραφίες και ΤΕΣΤ ΠΑΠ και ενημέρωση που αφορά στην σημασία της πρόληψης, από τους ιατρούς του Χειρουργικού Ογκολογικού Μαστού του Νοσοκομείου μας, το προσωπικό και τους ιατρούς του ακτινοδιαγνωστικού τμήματος αλλά και από το προσωπικό του προληπτικού ελέγχου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.