Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 12 Απριλίου 2019

Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς συνελήφθησαν 5 άτομα για αγοραπωλησία κάνναβης

Μετά από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, συνελήφθησαν χθες (11 Απριλίου 2019) 5 άτομα για αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών.

Πρόκειται για 4 άνδρες ηλικίας 67, 65, 53 και 39 ετών και μία 61χρονη γυναίκα, όλοι τους ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κατά περίπτωση για σύσταση συμμορίας και παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίσθηκαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης ο 65χρονος και η 61χρονη και συνελήφθησαν, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε οικία και μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

- αυτοσχέδιες συσκευασίες με ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 774,2 γραμμαρίων,

χρηματικό ποσό 150 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών

2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και

2 κινητά τηλέφωνα.

Επιπλέον, κατασχέθηκε η παραπάνω μοτοσικλέτα ως μέσο μεταφοράς των ναρκωτικών.

Όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών τις παραπάνω ναρκωτικές ουσίες είχαν προμηθευτεί από τον 67χρονο, ο οποίος εντοπίσθηκε αργότερα την ίδια ημέρα, ενώ στην κατοχή του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Χαλκιδικής, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
ποσότητα κάνναβης βάρους 9,05 γραμμαρίων,

χρηματικό ποσό 3.000 ευρώ, ως προερχόμενο από την πώληση ναρκωτικών,

μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας,

ένα κινητό τηλέφωνο και

ένα όχημα που χρησιμοποιούσε για την παράνομη δραστηριότητά του.

Στο πλαίσιο της επιχείρησης εντοπίσθηκαν την ίδια ημέρα από τους αστυνομικούς και συνελήφθησαν σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο 53χρονος και ο 39χρονος, για αγορά ποσότητας κάνναβης βάρους 3,9 γραμμαρίων, που προμηθεύτηκαν από τον 65χρονο.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.