Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Πρωταγωνίστησαν οι "μικροί" του Γ.Α.Σ. Κιλκίς στο 4αθλο

Δελτίο τύπου Γ.Α.Σ. Κιλκίς
Το Σάββατο 6 Απριλίου στο δημοτικό στάδιο Κιλκίς διεξήχθη το 4αθλο της κατηγορίας Κ14 (γεν. 2006-2007). Τα αγωνίσματα που περιελάμβανε η πρώτη φάση του διασυλλογικού ήταν τα 60μ., το μήκος, το μπαλάκι και τα 1200μ. 
Οι αθλητές του Γ.Α.Σ.Κ. είχαν εξαιρετική παρουσία με πολλές διακρίσεις δείχνοντας ότι το μέλλον τους ανήκει, αποτέλεσμα βέβαια της προπονητικής διαδικασίας που ακολουθείται στο σύλλογο. 

Η Αλεξάνδρα Φασουλάκου με μία ακόμη εξαιρετική εμφάνιση κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στα 60μ. με 8.50 ενώ κέρδισε το χρυσό μετάλλιο και στο μήκος με 4,84μ., πολύ μακριά από την δεύτερη αθλήτρια. Αξίζει να σημειωθεί πως ήταν η μόνη αθλήτρια των αγώνων που πέτυχε τη μέγιστη βαθμολογία σε κάποιο αγώνισμα με αυτές της τις επιδόσεις ενώ και στη συνολική βαθμολογία κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο. 

Η Μαρία Ιασωνίδου τερμάτισε στη 2η θέση στα 1200μ. ενώ την ακολούθησε στην 3η θέση η Λυδία Παπαδοπούλου προσθέτοντας άλλα δύο μετάλλια στη συγκομιδή της ομάδας. 

Πολύ καλές εμφανίσεις είχαν οι Σοφία Παπαδοπούλου, 7η στο σύνολο, η Ραζάν Αλ Χαρφούση στη 12η θέση μαζί με την Άννα Κουρτίδου ενώ η Σοφία Τριανταφυλλίδου ήταν 14η στη συνολική βαθμολογία. 

Στην κατηγορία των Παμπαίδων Β ο Σταμάτης Παρασκευάς πήρε την 1η θέση στα 60μ. με 8.30 και την 1η θέση επίσης στο μήκος με 5,42μ. ενώ ήταν 3ος στο σύνολο. 

Ο Αλέξανδρος Κατσαρώνας με καλές επιδόσεις σε όλα τα αγωνίσματα κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο σύνολο. 

Ο Νίκος Ευθυμίου ήταν 2ος στο μπαλάκι με βολή στα 38,50μ. και 9ος στο σύνολο. 

Ακολούθησε ο Φώτης Θεογιάννης στην 10η θέση και ο Σωτήρης Γκόβαρης στην 15η.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.