Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 22 Απριλίου 2019

Ο ΑΘΛΟΣ Κιλκίς στην 4η Αθλητική έκθεση HELEXPO στην Θεσσαλονίκη

Δελτίο τύπου ΑΘΛΟΥ Κιλκίς
Το Σάββατο 13 Απριλίου 2019, ο Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθλητική έκθεση HELEXPO στην Θεσσαλονίκη με σκοπό την πραγματοποίηση επιδείξεων στα περίπτερα των επίσημων αθλημάτων που καλλιεργεί. 

Με την άφιξη της αποστολής του Άθλου οι αθλητές επισκέφτηκαν το περίπτερο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kick boxing (ΠΟΚ) όπου και πραγματοποίησαν εντυπωσιακή επίδειξη εντός του αγωνιστικού Ring και φωτογραφήθηκαν με φίλους του αθλήματος. 

Έπειτα η αποστολή επισκέφτηκε τα περίπτερα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας (ΕΟΠ), της Ένωσης Ταε κβο ντο Βορείου Ελλάδος (ΕΤΑΒΕ), αλλά και της Αθλητικής Ομοσπονδίας Tae kwon do Ελλάδος (ΑΟΤΕ) όπου και πραγματοποιήθηκαν αντίστοιχα επιδείξεις και φωτογραφήσεις με μικρούς φίλους του αθλητισμού στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους κάθε περίπτερου.

Μετά πέρας των επιδείξεων οι αθλητές επισκέφτηκαν και άλλα περίπτερα αθλημάτων όπως της σκοποβολής, του τένις και του Μπάντμιντον όπου έπαιξαν και γνώρισαν τα αθλήματα από κοντά.

Με το πέρας της επίσκεψης ο προπονητής Πουντζουκίδης Κων/νος ευχαρίστησε θερμά τους εκπροσώπους των ομοσπονδιών για την πρόσκληση παρουσίασης και δήλωσε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αφού η έκθεση αυτή του αθλητισμού είναι η μία γιορτή στην οποία παρουσιάζονται όλα τα επίσημα αθλήματα της Γ.Γ.Α. και δίνουν στους γονείς και φίλους του αθλητισμού την δυνατότητα να δοκιμάσουν και να γνωρίσουν όλα τα αθλήματα από κοντά βοηθώντας τους μικρούς μελλοντικούς αθλητές αλλά και τα σωματεία να γνωρίσουν τους αυριανός πρωταθλητές τους.

Συγχαρητήρια σε όλη την αποστολή για το εξαιρετικό αποτέλεσμα.





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.