Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 25 Απριλίου 2019

Με καλές επιδόσεις οι αθλητές του Αίαντα στο διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16

Δελτίο τύπου ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς
Με καλές επιδόσεις και σημαντικές εμπειρίες επέστρεψαν οι αθλητές του Αίαντα από το διασυλλογικό πρωτάθλημα Κ16 που έγινε στα Γιαννιτσά στις 22 Απριλίου 2019. 

Στους αγώνες συμμετείχα αθλητές από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κεντρικής Μακεδονίας, γεννημένοι το 2006-2005-2004. Συνολικά από τον Αίαντα αγωνίστηκαν οχτώ αθλητές και κατάφεραν να συγκεντρώσουν 29βαθμούς δίνοντας στον Αίαντας την 9ος θέση στη γενική βαθμολογία μεταξύ 23 ομάδων της Κεντρικής Μακεδονίας και την 1η θέση στο νομό μας.

Στους Παμπαίδες έλαβαν μέρος ο Παυλίδης Ευάγγελος και κατέκτησε την πρώτη θέση στην Δισκοβολία με επίδοση 45,32μ. νέο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας του και ο Κολιούσκας Βασίλης στο Μήκος 9ος με 5,30μ. αφήνοντας ελπίδες για μεγαλύτερα άλματα στους επόμενους αγώνες.

Στις Παγκορακορασίδες έλαβαν μέρος, η Λουκάκη Κατερίνα στη σφυροβολία όπου βελτίωσε την ατομική της επίδοση στα 43,89μ. κατέκτησε την πρώτη θέση πετυχαίνοντας και το όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της, η Γεωργιάδου Σοφία στα 300μ. με επίδοση 46,21'' κατέκτησε την τρίτη θέση επίσης νέο ατομικό ρεκόρ και όριο για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της κατηγορίας της καθώς αγωνίστηκε και στη σφαίρα όπου με 8,68μ. κατέκτησε την 7η θέση, η Κουρογεωργάκη Ιωάννα στα 1000μ. με 3΄44'' κατέκτησε την 8η θέση, η Σαλαβασίδου Κέλλυ στα 80μ. με 11,59΄΄κατέκτησε την 13 θέση, την Χαλκίδου Στεργιανή στη σφαίρα 7,94μ. κατέκτησε την 13η θέση και την Αμουτζιόγλου Ανδριάννα στη σφαίρα 6,90μ. την 19η θέση.

Την αποστολή συνόδεψαν οι γονείς των αθλητών και οι προπονητές του αγωνιστικού τμήματος ο Παυλίδης Αλέξανδρο, ο Μηναρετζής Χαράλαμπος και η Καϊσίδου Βικτωρία.

Το Δ.Σ. και οι προπονητές του Αίαντα συγχαίρουν όλους τους αθλητές για τις πολλή καλές επιδόσεις τους και εύχονται καλή αγωνιστική περίοδο. Ευχαριστούν επίσης τους γονείς για την αμέριστη συμπαράσταση τους προς τον σύλλογο και την εμπιστοσύνη που δείχνουν προς τους προπονητές του συλλόγου.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.