Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 20 Απριλίου 2019

Συγχαρητήριο στους μαθητές και μαθήτριες του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς και του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς

Ανακοίνωση Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς 
Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς συγχαίρει:
α) τους μαθητές και τις μαθήτριες της ραδιοφωνική ομάδας του 1ου ΓΕ.Λ. Κιλκίς, καθώς και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς, για τη συμμετοχή τους στις δράσεις του 6ου Φεστιβάλ του Μαθητικού Ραδιοφώνου και τη διάκρισή τους με την κατάκτηση της 1ης θέσης με το διήγημα “Η λάθος συχνότητα”.

Η δημιουργική γραφή και η γλωσσική καλλιέργεια συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη της κριτικής και δημιουργικής σκέψης, στην ανάπτυξη της επικοινωνιακής ικανότητας καθώς και στη δημιουργία κλίματος συντροφικότητας και δημιουργικότητας μέσα στην τάξη.

β) τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετείχαν στο αγώνισμα των Δισσών Λόγων καθώς και τις υπεύθυνες εκπαιδευτικούς της Ομάδας του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς για την κατάκτηση της Δεύτερης θέσης στους 2ους Αγώνες Επιχειρηματολογίας και Αυθόρμητου Λόγου Κεντρικής Μακεδονίας, που διοργάνωσε 2ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Κεντρικής Μακεδονίας υπό την εποπτεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας, με συνδιοργανωτές το Πειραματικό Γυμνάσιο ΠΑ.ΜΑΚ. και τα Εκπαιδευτήρια Φρυγανιώτη, όπου και διεξήχθησαν οι αγώνες το Σάββατο 13 Απριλίου 2019.

Η εξάσκηση στις τεχνικές και στους κανόνες του Λόγου και του Αντιλόγου παρέχει στους συνδιαλεγόμενους τη δυνατότητα της επικοινωνίας, με ανταλλαγή των απόψεων και γόνιμη επιχειρηματολογία, μακριά από στείρες προκαταλήψεις και φανατισμούς και συμβάλει αποτελεσματικά στην καλλιέργεια της κριτικής σκέψης των νέων μας.

Τέλος, ευχόμαστε στους μαθητές και τις μαθήτριες καλή σχολική πρόοδο και οι προσπάθειές τους να στέφονται πάντα με επιτυχία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.