Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Οι παλαίμαχοι του Κιλκισιακού vs ομάδα του «Ξάνθου - Πάτμου»

Δελτίο τύπου Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» 
Την Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2019 και ώρα 18.00 στο γήπεδο της Τερπύλλου Κιλκίς η ομάδα Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων» και η ομάδα του «Ξάνθου - Πάτμου», συναντήθηκαν και συμμετείχαν σε φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου. 

Οι παλαίμαχοι ξεδίπλωσαν τις ποδοσφαιρικές αρετές τους πάνω στο χορτάρι, προσέφεραν όμορφο θέαμα και απέδειξαν με τις περίτεχνες ενέργειές τους ότι τα «αρκετά» χρονάκια που κουβαλούν στην πλάτη τους αλλά και τα «μερικά» παραπανήσια κιλά τους σε καμία περίπτωση δεν λειτουργούν ως τροχοπέδη στην ανάδειξη του πλούσιου ταλέντου τους. 

Η λήξη του αγώνα τους βρήκε να αποχωρούν αγκαλιασμένοι από το γήπεδο επιβεβαιώνοντας για άλλη μια φορά το γεγονός ότι το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που ενώνει και μέσα από το οποίο πρέπει να δημιουργούνται προσωπικές σχέσεις αλλά και διαχρονικές φιλίες μεταξύ των αθλητών ανεξαρτήτως ηλικίας. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-1, με σκόρερ τον Καλπάκη για τους παλαίμαχους του Κιλκισιακού και τον Ελισσαίου για τους παλαίμαχους της Πάτμου.

Ο προπονητής των παλαιμάχων του Κιλκισιακού Χρήστος Αποστολίδης χρησιμοποίησε τους: Χατζόπουλο Ν., Κατσαμάκη Α., Καλπάκη Γ., Καραδήμο Δ., Δημητριάδη Θ., Πετρίδη Ι., Αποστολίδη Π., Σκούπρα Ε., Νικολαΐδη Μ., Νικολαΐδη Α., Χαλκίδη Σ., Σαχινίδη Η., Μιχαηλΐδη Π., Καρακίδη Π., Φυλακτάκη Ε., Παντελίδη Σ. και Ζαφειρόπουλο Α.

Ο προπονητής των φιλοξενούμενων της Πάτμου Λουλουδιάς χρησιμοποίησε τους: Ηλιού, Αντωνόπουλο, Γρύλλη Χ., Ροδίτη, Κανιαρό Θ., Τραυλό, Ελισσαίου, Γρύλλη Χ., Μπλούκα, Κλεούδη, Κάβουρα, Τσαμπαλάκη, Κανιαρό Σ., Μαραβέλια, Λουλουδιά, Πουσουλίδη, Γρύλλη Ν., Γιάνναρο, Φεγγάρο και Σκεμπέ Β.

Οι τρεις διαιτητές του συνδέσμου Κιλκίς: Λαζαρίδης, Καζακίδης και Σιδηρόπουλος έδωσαν ρεσιτάλ διαιτησίας μοιράζοντας ακριβοδίκαια την «πίτα», αφήνοντας απόλυτα ικανοποιημένους τους αγωνιζόμενους.

Το βράδυ, μετά το πέρας του αγώνα, οι οικοδεσπότες παλαίμαχοι του Κιλκισιακού δεξιώθηκαν τους φιλοξενούμενους, παραθέτοντάς τους πλούσιο γεύμα στην ταβέρνα του Γιαννούλη στην Τέρπυλλο. Οι επιδόσεις των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών και εκεί (στο φαγητό και το κρασί) υπήρξαν εξαιρετικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.