Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Μαρτίου 2019

(Video) ΚουΠα Κιλκίς Basketball: Ασίστ αγάπης στην τοπική κοινωνία!


Του Γιάννη Σιταρίδη
Ποιος είπε πως το basket περιορίζεται στα στενά όρια των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου; Η εξωστρέφεια μέσα από κοινωνικές δράσεις, η συνέχεια δραστηριοποίησης της ΚουΠα Κιλκίς και εκτός γηπέδου, ήταν ανέκαθεν μία από τις κύριες προτεραιότητες της ομάδας. 

Η αντρική ομάδα της ΚουΠα Κιλκίς δηλώνει παρούσα! Έτσι λοιπόν, σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κιλκίς, το Σάββατο 16 Μαρτίου, οι παίκτες, το προπονητικό team και η διοίκηση της αντρικής ομάδας της ΚουΠα Κιλκίς, πήραν την πρωτοβουλία με ιδίους πόρους, να συγκεντρώσουν και να διαθέσουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε 10 ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, οικογένειες της τοπικής κοινωνίας, συνδράμοντας στο βαθμό που τους επιτρέπεται προς την εξυπηρέτηση και διευκόλυνση της δύσκολης καθημερινότητας που βιώνουν οι οικογένειες αυτές. 

Το μέγεθος της προσφοράς αυξήθηκε από το super market Γαλαξίας, εκ μέρους του ιδιοκτήτη κ. Χειμωνίδη Σταύρου, αποδεικνύοντας ή καλύτερα επιβεβαιώνοντας την προσωπική μου εκτίμηση πως η κοινωνική ευαισθησία ακόμα και εν μέσω κρίσης, δεν εκλείπει στις μέρες μας. 

Παράλληλα οι παίκτες της ομάδας χάρισαν μπάλες μπάσκετ υπογεγραμμένες από τους ίδιους, δίνοντας χαρά στα νεαρά μέλη των οικογενειών αυτών, αποδεικνύοντας ότι η αγάπη για τον αθλητισμό μπορεί να λάβει περισσότερες από μία διαστάσεις και να αποτελέσει κινητήρια δύναμη για όλους όσους επιθυμούν να προσφέρουν. 

Τέλος μοιράστηκαν μικρά συμβολικά αφενός, χρήσιμα αφετέρου δέματα με γραφική ύλη (στυλό, τετράδια, μολύβια κλπ) προς τους μικρούς των οικογενειών. Κάθε στροφή προς την κοινωνία από αθλητικούς οργανισμούς, συλλόγους, λέσχες κλπ σε όποιο βαθμό κι αν εκφραστεί, μόνο θετικά μπορεί να επιδράσει προς κάθε κατεύθυνση. 

Η προσπάθεια του ανδρικού τμήματος της ΚουΠα Κιλκίς, και η διάθεση για συνεισφορά θα συνεχιστεί να εκδηλώνεται με κάθε τρόπο. Η κοινωνική μέριμνα, η αγάπη προς το συνάνθρωπο, η εκδήλωση ενδιαφέροντος προς τον άπορο, τον άτυχο, τον αποδεδειγμένα κοινωνικά ασθενή ας αποτελέσει προσωπική επιδίωξη για καθέναν από εμάς. 

Με την αγάπη όλων των παικτών προπονητών και διοικούντων της ομάδας. Παναγιώτης Καπνίδης , Κώστας Πλάκα, Θόδωρος Ποζίδης, Χάρης Σκάλε, Δήμος Ψωμιάδης, Δημήτρης Υφαντίδης, Πάρης Χοτουμανίδης, Σωκράτης Τσουλφαΐδης, Τάσος Μουστάκας, Γαβρίλος Κώττης, Σάκης Δαλαλέλης, Τόλης Αραμπατζής, Τάσος Ιωαννίδης, Κώστας Ανδρεάδης, Στάθης Παπαδόπουλος, Γιώργος Ασβεστόπουλος, Γιώργος Μπαξεβάνης, Τάσος Ανανιάδης, Βλαδίμηρος Ιωσηφίδης, Γιάννης Σιταρίδης, Θωμάς Τσάτσης, Χρήστος Ηλιάδης, Χρήστος Κουτρής, Δημήτρης Παπαδόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.