Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Ξέφρενοι αποκριάτικοι ρυθμοί στο ΚΔΑΠ Kinesis

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis Κιλκίς
Μία εβδομάδα γεμάτη αποκριάτικες προετοιμασίες και τρελή διασκέδαση πέρασε για τις δύο δομές μας, ΚΔΑΠ Kinesis for Kids και Kinesis for Juniors. Πριν όμως απ’ όλα οι μικροί ρομποκατασκευαστές μας αναλαμβάνουν δράση και ακονίζουν τα μυαλουδάκια τους. Έτσι, αυτή την εβδομάδα πήραμε τα αγωνιστικά μας οχήματα και ετοιμάσαμε τους δικούς μας ξεχωριστούς αγώνες. 

Ξεκινήσαμε γρήγορα δουλειά έχοντας ως προτεραιότητα μας τη σταθερή κατασκευή. Έπειτα, φροντίσαμε το design του οχήματος μας και την αεροδυναμικότητά του, προκειμένου να αναπτύξει αντίσταση και να τρέχει γρηγορότερα. 

Αφού αναλύσαμε τους πρωτοφανείς νέους όρους για εμάς, ετοιμαστήκαμε για τους αγώνες, ενώ οι κατασκευές αξιολογήθηκαν από διαφορετικούς δασκάλους μας, βγάζοντας τον τελικό το νικητή.

Όντας πλέον σε εγρήγορση είμαστε έτοιμοι για ένα διαφορετικό θεατρικό παιχνίδι. Ένα καπέλο μαγικό, που αλλάζει τη μορφή μας, αποτελεί αφορμή και μας κάνει να αναρωτιόμαστε τι θα γινόταν αν το φορούσαμε και σε τι θα μπορούσε να μας μεταμορφώσει. 

Φτιάξαμε λοιπόν ένα τέτοιο καπέλο και η νεράιδα της Αποκριάς, ακουμπώντας το με το μαγικό ραβδάκι της του έδωσε πολλές ξεχωριστές δυνατότητες. Τα μικρά μας φόρεσαν το καπέλο και αμέσως μεταμορφώθηκαν, ενώ μόνο με παντομίμα προσπαθούσαν να δείξουν στους υπόλοιπους ποιά ήταν η νέα τους μορφή.

Έχοντας βάλει η φαντασία μας να δουλέψει, προχωρήσαμε στην ώρα της δημιουργικής γραφής φτιάχνοντας τη δική μας ιστορία. Πιάσαμε τα μολύβια μας, δώσαμε στους μικρούς μας μαθητές τη λέξη «σερπαντινοπόλεμος», κλείσαμε τα μάτια για να συγκεντρωθούμε και προσπαθήσαμε να βρούμε καινούριες λέξεις χρησιμοποιώντας μόνο τα γράμματα που περιέχονται σε αυτή. Έπειτα, ο καθένας με τις λέξεις που σκέφτηκε, έγραψε τη δική τους ξεχωριστή ιστοριούλα.

Επειδή όμως, όπως είναι γνωστό, μας αρέσει πολύ να μαγειρεύουμε, αυτή την εβδομάδα δημιουργήσαμε για άλλη μια φορά την ώρα της μαγειρικής. Έτσι, οι μικροί μας masterchef έφτιαξαν cookies με μπανάνα και σοκολάτα, μια τριφτή μηλόπιτα και κουλουράκια κανέλας. 

Οι μυρωδιές μας έσπασαν για άλλη μια φορά τη μύτη καθώς περιμέναμε ανυπόμονα να ψηθούν οι γευστικές δημιουργίες μας. Μέρος της επιτυχίας μας αυτής οφείλουμε και στα Ελληνικά Μάρκετ που μας εφοδιάζουν κάθε εβδομάδα με τα πιο αγνά υλικά για να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Ποιος λοιπόν θα είναι ο επόμενος Junior Masterchef; Καθώς πλησιάζουν οι μέρες για την Αποκριάτικη παρέλαση, έχουμε αρχίσει να προετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για αυτή! Φέτος διαλέξαμε ένα θέμα οικείο προς εμάς, ώστε να εντυπωσιάσουμε το κοινό όχι μόνο με τις ευρηματικές στολές μας αλλά και με τη σιγουριά στο βλέμμα που έχει ένας επιτυχημένος σεφ, μια ιδιότητα την οποία κατακτήσαμε μέσα από τα μαθήματα μαγειρικής των δομών μας. 

Οι στολές μας δημιουργούνται καθημερινά με πολύ μεράκι, αγάπη και χαρά από τα χεράκια των παιδιών μας, τα οποία ανυπομονούν να φορέσουν τις ποδιές και τα καπέλα τους παρουσιάζοντας σε όλους τη σκληρή δουλειά τους την Κυριακή 10 Μαρτίου στο κέντρο της πόλης μας.

Επιπλέον, αυτή την εβδομάδα γιορτάσαμε την αγαπημένη σε όλους μας Τσικνοπέμπτη, σε ένα τρελό αποκριάτικο Τσικνοπάρτι στη δομή μας ΚΔΑΠKinesis for Juniors. Φορέσαμε την καλύτερη αποκριάτικη στολή μας, το πιο όμορφο χαμόγελο και με ξέφρενη διάθεση ήμασταν έτοιμοι να διασκεδάσουμε! Αφού λοιπόν τσικνήσαμε όλοι μαζί με τα νοστιμότερα σουβλάκια και "στολίσαμε" τα προσωπάκια μας με τα πιο όμορφα σχέδια, ήρθε η ώρα να παίξουμε. Και τι καλύτερο από το να προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό με την ευλυγισία μας παίζοντας το αγαπημένο σε όλα τα παιδιά παιχνίδι "λίμπο".

Έπειτα, συνεχίσαμε χορεύοντας με την αγαπημένη μας κυρία Ματίνα σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς. Κλείνοντας, δε θα μπορούσε να λείπει από το πάρτι μας και ο καθιερωμένος διαγωνισμός καλύτερης στολής. Κάναμε λοιπόν την πασαρέλα μας, και οι έμπειροι κριτές της επιτροπής μας ψήφισαν τις τρεις πιο πρωτότυπες και εντυπωσιακές στολές. 

Νικήτριες αναδείχθηκαν στην 3η θέση η Μαυγογενίδου Σοφία, η μικρή πειρατίνα μας, στη 2η θέση η Γεωργιάδου Γεωργία, ως σοφή θεά Αθηνά, ενώ την 1η θέση κατέκτησε η μικρή Πετριδου Δέσποινα που εντυπωσίασε με τη στολή κύκνου που φορούσε! Οι τρεις νικήτριες μας κέρδισαν αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια για να περνούν όμορφα και δημιουργικά τις ώρες τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας εμπιστεύονται καθημερινά και μας τίμησαν με την παρουσία τους σε αυτό το ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι μας και τους περιμένουμε όλους τη Δευτέρα 4 Μαρτίου στη δομή μας ΚΔΑΠ Kinesis for Kids (21ης Ιουνίου 20) για να συνεχίσουμε το αποκριάτικο ξεφάντωμά μας σε ένα Maske Zumba Party.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.