Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Τα αποκριάτικα πάρτι των δομών ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors

Δελτίο τύπου ΚΔΑΠ Kinesis for kids και ΚΔΑΠ Kinesis for juniors
Η αρχή έγινε την Τσικνοπέμπτη 28 Φεβρουαρίου με το Tsiknoparty στο ΚΔΑΠ Kinesis for juniors. Φορέσαμε την καλύτερη αποκριάτικη στολή μας, το πιο όμορφο χαμόγελο και με ξέφρενη διάθεση ήμασταν έτοιμοι να διασκεδάσουμε. 

Αφού λοιπόν τσικνίσαμε όλοι μαζί με τα νοστιμότερα σουβλάκια και "στολίσαμε" τα προσωπάκια μας με τα πιο όμορφα σχέδια, ήρθε η ώρα να παίξουμε.

Και τι καλύτερο από το να προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε το κοινό με την ευλυγισία μας παίζοντας το αγαπημένο σε όλα τα παιδιά παιχνίδι "λίμπο". 

Δε μείναμε όμως εκεί.... συνεχίσαμε χορεύοντας με την αγαπημένη μας κυρία Ματίνα σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς.

Κλείνοντας, δε θα μπορούμε να λείπει από το πάρτι μας και ο καθιερωμένος διαγωνισμός καλύτερης στολής. 

Κάναμε λοιπόν την πασαρέλα μας, και οι έμπειροι κριτές της επιτροπής μας ψήφισαν τις τρεις πιο πρωτότυπες και εντυπωσιακές στολές. Νικήτριες αναδείχθηκαν στην 3η θέση η Μαυγογενίδου Σοφία, η μικρή πειρατίνα μας, στη 2η θέση η Γεωργιάδου Γεωργία, ως σοφή θεά Αθηνά, ενώ την 1η θέση κατέκτησε η μικρή Πετρίδου Δέσποινα που εντυπωσίασε με τη στολή κύκνου που φορούσε.

Οι τρεις νικήτριες μας κέρδισαν αγαπημένα επιτραπέζια παιχνίδια για να περνούν όμορφα και δημιουργικά τις ώρες τους.

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους γονείς και τα παιδιά που μας εμπιστεύονται καθημερινά και μας τίμησαν σήμερα με την παρουσία τους σε αυτό το ξέφρενο αποκριάτικο πάρτι μας.

Λίγες μέρες αργότερα, την Δευτέρα 4 Μαρτίου ήταν η σειρά του ΚΔΑΠ Kinesis for kids να διοργανώσει το δικό του Carnival party.

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα παιδιά των δομών μας, οι μικροί μας μασκαράδες...
Όμορφα και μεγάλα παιδικά χαμόγελα έκαναν την εμφάνισή τους με σκοπό να καταπλήξουν τα πλήθη. Το πάρτι μας ξεκίνησε με πολύ χορό αφού η κυρία Χριστίνα με τα παιδιά δεν σταμάτησαν τις "ζουμποκαρναβαλίστικες" χορογραφίες.

Εκτός όμως από τον χορό δεν γίνεται να υπάρξει αποκριάτικο πάρτι χωρίς παιχνίδια. Διασκεδάσαμε παίζοντας τσουβαλοδρομίες και κουταλοδρομίες και γελάσαμε πολύ στην προσπάθεια μας να φτάσουμε στο τέρμα. 

Αφού λοιπόν παίξαμε, ήρθε η ώρα για τον διαγωνισμό της καλύτερης αποκριάτικης μεταμφίεσης. Μετά την πασαρέλα μας οι κριτές ανέδειξαν την καλύτερη τριάδα.

Στην 1η θέση η Φαίη Μαυρογενίδου, στη 2η ο Σταύρος Παπαθεοδώρου και στην 3η η Μαρία Νικολαΐδου. Οι τρεις καλύτεροι μασκαράδες μας έφυγαν με 3 όμορφα δωράκια για τη νίκη τους.

Σε όλη τη διάρκεια της γιορτής μας η κυρία Αναστασία μεταμόρφωνε τα προσωπάκια των παιδιών μας με εντυπωσιακό face painting. 

Και φυσικά στο τέλος η ανταμοιβή όλων μας ήταν ο πλούσιος μπουφές με τις πολλές νόστιμες λιχουδιές. 

Δεν έλειπε λοιπόν τίποτα από το πάρτι μας, διασκεδάσαμε πολύ γελάσαμε, παίξαμε και χορέψαμε. 

Ευχαριστούμε πολύ για την παρουσία όλων στη γιορτούλα μας αυτή.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για την Κυριακή της αποκριάς, 10 Μαρτίου στην μεγάλη παρέλαση που διοργανώνει ο Δήμος Κιλκίς και θα συμμετάσχουμε και εμείς με την ομάδα των kids masterchef.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.