Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 3 Μαρτίου 2019

Παρέμβαση Σούλη για το Νοσοκομείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης παραβρέθηκε στη συνέντευξη τύπου που έδωσε την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου η Ένωση Νοσοκομειακών Ιατρών Κιλκίς (ΕΝΙΚ) με τη παρουσία παραγόντων της δημόσιας ζωής του νομού μας.

Ο κ. Καζαντζίδης δίνοντας το παρών ήθελε να καταδείξει τη μεγάλη βαρύτητα που έχουν για τον συνδυασμό του τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κιλκίς, σε μια στιγμή μάλιστα που διακυβεύεται κι αυτή η ίδια η ύπαρξη του έτσι όπως τη γνωρίζει πολλές δεκαετίες τώρα το Πανελλήνιο.

Με την παρέμβαση που έκανε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς δημιούργησε βαθύτατη αίσθηση, τόσο στο ιατρικό και άλλο προσωπικό του Ιδρύματος, όσο και σε όλους τους παραβρεθέντες. 

Συγκεκριμένα, διατύπωσε τη θέση ότι απαιτείται άμεση εισαγγελική παρέμβαση για να υποχρεωθεί ο απαραίτητος αριθμός ιατρών να μετακινηθεί άμεσα από τη Θεσσαλονίκη προς το Νοσοκομείο Κιλκίς προκειμένου να στελεχωθεί αυτό επαρκώς και να λειτουργήσει απρόσκοπτα η Χειρουργική Κλινική του.

Χαρακτηριστική εκ μέρους της ΕΝΙΚ ήταν η τοποθέτηση του Ανέστη Καρανικόλα, ο οποίος εκτελεί και χρέη διευθυντή στην ακέφαλη σήμερα Χειρουργική: 

Αναφερόμενος στη θέση που εξέφρασε ο κ. Καζαντζίδης, την υιοθέτησε πλήρως υπερθεματίζοντας και υπογραμμίζοντας ότι κάτι τέτοιο είναι μέσα στις αρμοδιότητες του εισαγγελέα, ο οποίος οφείλει να λάβει τη προταθείσα πρωτοβουλία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.