Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 27 Μαρτίου 2019

ΝΟΔΕ Κιλκίς: "Μαθήματα και ερμηνείες η ΝΔ δεν δέχεται από κανέναν"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Kαταλυτική και άκρως κατατοπιστική ήταν η συνέντευξη του Γραμματέα Π.Ε. Ν.Δ κ. Λευτέρη Αυγενάκη στο Ράδιο Επιλογές στο Γιάννη Παπαγεωργόπουλο σήμερα το πρωί.


Η ΝΔ στο Κιλκίς και στις εκλογές για τον Δήμο της πρωτεύουσας του νομού ΣΤΗΡΙΖΕΙ τον Δικηγόρο ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ και ΕΠΙΘΥΜΕΙ την εκλογή του στο δημαρχιακό θώκο.

Όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο κ. Αυγενάκης η ΝΔ έχει επιλέξει και υποστηρίζει έναν νέο επιστήμονα όπως είναι ο κ. Κυριακίδης να κερδίσει και να αναλάβει τη θέση του Δημάρχου Κιλκίς. 

Αυτό είναι σαφές και γι' αυτό οι φίλοι και τα στελέχη της μεγάλης μας παράταξης θα πρέπει να κατευθυνθούν δίχως άλλο στον συνδυασμό του κ. Κυριακίδη και καλούνται τα στελέχη μας να συστρατευθούν.


2 σχόλια:

  1. Αφου το ειπε ο Αυγενακης και το θελει ο Προεδρος σουζα ολοι στο Κιλκις, η Αθηνα αποφασιζει για μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς και Κάτι θα ξέρουν παραπάνω από εμάς εκεί στην Αθήνα σε μία μικρή κοινωνία όπως είναι αυτή του Δήμου Κιλκίς οποιαδήποτε μορφής πολιτική παρέμβαση μόνο θετικά αποτελέσματα δεν φέρνει καταλάβετέ το κύριοι στις μικρές κοινωνίες δεν χωράνε ούτε χρώματα ούτε κόμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.