Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2019

Και η Μαρία Ραπτοπούλου με το "Κιλκίς Μπροστά" με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη
Στη συμπαγή αυτοδιοικητική αλυσίδα του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ προστίθεται η Μαρία Ραπτοπούλου για να προσφέρει τις γνώσεις και τις δυνάμεις της ώστε να πάμε Μπροστά το Δήμο Κιλκίς.

Η Μαρία Ραπτοπούλου κατέρχεται για πρώτη φορά ως υποψήφια στο Δήμο Κιλκίς με υποψήφιο Δήμαρχο το Δημήτρη Κυριακίδηγιατί πιστεύει ότι το ήθος, η εντιμότητα και η εμπειρία του συνιστούν ασφαλή εχέγγυα για τη μετάβαση του Δήμου Κιλκίς στην αναπτυξιακή διαδικασία και για την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων που διαθέτει η περιοχή μας.

Η Μαρία Ραπτοπούλου γεννήθηκε στο Κιλκίς. Σπούδασε κομμώτρια στον ΟΑΕΔ το 1993 ενώ πέντε χρόνια αργότερα ξεκίνησε να εργάζεται στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Αποφοίτησε από την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΑΣΠΑΙΤΕ) και είναι εκπαιδεύτρια ενηλίκων στο Δημόσιο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (Δ.Ι.Ε.Κ.) Θεσσαλονίκης

Είναι Αντιπρόεδρος στο Σύλλογο Τριτέκνων Κιλκίς και Αντιπρόεδρος, επίσης, στον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Μόνιμων αναπληρωτών κομμωτικής (ΤΕΔΕ). Είναι εκλεγμένο μέλος της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών (ΟΠΟΤΕ).

Παντρεμένη με τον Κοσμά Ιακωβίδη έχουν τρία παιδιά την Ελένη 19 ετών, την Ειρήνη 15 ετών και το Γιώργο 10 ετών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.