Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Δυναμική και ανθρώπινη η παρουσία του Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς

Ανακοίνωση Συλλόγου Ανάσα Ευαισθησίας νομού Κιλκίς
Ο Σύλλογος Ανάσα Ευαισθησίας ν. Κιλκίς την ημέρα της Καθαράς Δευτέρας και ανήμερα της 25ης Μαρτίου θέλησε να είναι δυναμικά παρών με διανομές Πακέτων Αγάπης στις κοινωνικά ευπαθείς οικογένειες.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ τους ανώνυμους φίλους που ευλόγησαν τα πακέτα Αγάπης μια ευλογία Θεού μέσω ανθρώπων θα πω, να γεμίσουμε το σπιτικό τους. 

Το Νοιάζομαι Μοιράζομαι συμμετέχω αποδεικνύουν έμπρακτα στηρίζοντας κάθε δράση που θα γεμίσει αγάπη ελπίδα αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο μας. Με τρομερή ευγνωμοσύνη στη λέξη Άνθρωπος που γεμίσαμε ακόμη μια φορά με ψυχική γαλήνη ότι ακόμη και στις δύσκολες ημέρες κρίσης σταθήκαμε όλοι Μαζί σημαντικοί στο διπλανό μας.

Η ευαισθησία, η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη ήταν και θα είναι διάχυτες στο συνάνθρωπό μας από τον σύλλογο εθελοντών Ανάσα Ευαισθησίας. Ένα μεγάλο ευχαριστώ τούς εθελοντές και εθελόντριες μας και όσους ανθρώπους στήριξαν το έργο για τα πακέτα αγάπης και στις δυο μεγάλες ημέρες.

Με τη δυναμική συμβολή ανωνύμων φίλων μπορέσαμε να χαρίσουμε αξιοπρεπές γεύμα σε πολλούς συμπολίτες μας που δεν είχαν τη δυνατότητα να έχουν ούτε καν τη λαγάνα, μπακαλιάρο, ταραμά και όλα τα είδη που προσφέρθηκαν.

Καλή Σαρακοστή σε όλο το κόσμο με υγεία και με ένα μήνυμα "ας δούμε δίπλα μας κάποια στιγμή τον συνάνθρωπο". 

Ταπεινότητα έδειξε ο Χριστός και αυτό ας κάνουμε όλοι μας. Μοιράζομαι, νοιάζομαι προσφέρω ας είναι οι κυρίαρχες λέξεις τις μέρες που διανύουμε.

Ευχόμενοι ότι θα παραδειγματίσει η φτώχεια που διανύουμε σα λαός και θα μοιραζόμαστε με το ελαχιστότατο με το διπλανό μας ευελπιστούμε να φανούμε αντάξιοι στα πακέτα στήριξης για τις Άγιες Ημέρες του Πάσχα! Καλή Σαρακοστή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.