Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Συνάντηση Δημήτρη Κυριακίδη με Πρόεδρο ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη 
Στις εργασίες ενημερωτικής συνάντησης σχετικά με τις προωθούμενες εκλογικές διατάξεις του "Κλεισθένη’’ συμμετείχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης ως εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) στην οποία είναι και μέλος του Εποπτικού της Συμβουλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου στις ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις του Grand Hotel Palace, με διοργανωτική ευθύνη της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας και της Ελληνικής Εταιρίας Τοπικής Ανάπτυξης & Αυτοδιοίκησης (ΕΕΤΑΑ).

Στο περιθώριο της ενημερωτικής συνάντησης ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της ΠΕΔΚΜ Λάζαρο Κυρίζογλου Δήμαρχο Αμπελοκήπων – Μενεμένης στο Δημαρχείο Αμπελοκήπων – Μενεμένης όπου και συζήτησαν θεσμικά ζητήματα της νέας διοικητικής μεταβολής στην Αυτοδιοίκηση. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.