Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Στην Κύπρο οι Δρομείς Υγείας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς
Την Κυριακή 24 Μαρτίου διεξήχθη ο 13ος Διεθνής Μαραθώνιος Λεμεσού - Limassol Marathon 2019. Η διάθεση για ταξίδια και νέες εμπειρίες χαρακτηρίζει τα μέλη του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Κιλκίς. 

Δεν θα μπορούσαν λοιπόν να μην επισκεφθούν και την Κύπρο, για να γνωρίσουν μέρη και να απορροφήσουν εικόνες τρέχοντας σε μία παραθαλάσσια και επίπεδη διαδρομή με πολλές συμμετοχές.

Πολλά συγχαρητήρια στον Δημήτρη Ναλμπάντη, τον Γιάννη Κοκώνα και τον συντοπίτη μας Λεόντιο Κωνσταντινίδη για την συμμετοχή τους στον μαραθώνιο.

Την ίδια μέρα έλαβε χώρα και ο 5ος Αγώνας Τρέχω για τον Κορινό.
Ένας αγώνας που διεξήχθη με υπέροχο καιρό, απόστασης 10 χιλ.με την συμμετοχή πολλών αθλητών. Από τον ΣΔΥΚ είχαμε τις συμμετοχές του Γιώργου Τσαβδαρίδη, Γιάννη Ξενίδη, Γιώργου Σιώτη και Στέλιου Δελόγλου.

Συγχαρητήρια σε όλους και καλή αποκατάσταση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.