Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Αποκριάτικο πάρτι του ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος
Την Παρασκευή 1 Μαρτίου το ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος – Αλέξανδρος έκανε το πρώτο του αποκριάτικο πάρτι για φέτος με φόντο ένα μαγευτικό σκηνικό, της Αλίκης στην χώρα των θαυμάτων. 

Οι δασκάλες από το ΚΔΑΠ3 (Ελ. Βενιζέλου 49) επιμελήθηκαν με κάθε λεπτομέρεια τον χώρο ώστε να είναι ιδανικός για ένα ξεχωριστό, πολύχρωμο και ζωντανό αποκριάτικο Party.

Δασκάλες, παιδιά και γονείς χόρεψαν Ζumba σε ρυθμούς αποκριάς, αλλά και σύγχρονα κομμάτια γνωστά σε όλα τα παιδιά που απογείωσαν την διάθεση όλων και έδωσαν μια άλλη νότα στο Πάρτι.

Τον ενθουσιασμό και την χαρά των παιδιών δυνάμωσαν και άλλες δράσεις μας, όπως το Face Painting που επιμελήθηκαν οι δασκάλες μας αλλά και οι Μπαλονοκατασκευές & τα ψυχαγωγικά παιχνίδια της κ. Μυρτούς.

 Εμείς με τη σειρά μας, ανταμείψαμε τα παιδιά μας για την παρουσία τους δίνοντας τους σερπαντίνες και προσφέροντας έναν γεμάτο μπουφέ που ετοιμάσαμε με αγάπη για αυτά. Η μεγαλύτερη ανταμοιβή μας για ακόμα μια φορά το χαμόγελο και η χαρά που μας σκόρπισαν. Oι στιγμές μας μαζί τους είναι μοναδικές.

Σας ευχαριστούμε Θερμά όλους! Ανανεώνουμε το Ραντεβού μας για το επόμενο Αποκριάτικο Party μας την Παρασκευή 08 Μαρτίου στις 6μμ στο ΚΔΑΠ6, 21ης Ιουνίου 18.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.