Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Φραγγίδης: "Ήθελα να τις τιμήσω χαρίζοντάς τες ένα λουλουδάκι"

Του Γιώργου Φραγγίδη
8 Μάρτη! Παγκόσμια ημέρα της γυναίκας. Του ανθρώπου που φέρνει τις ζωές στον κόσμο και δίνει ζωή και στη δική μας ζωή.  Η σημερινή όμως μέρα ήταν και ιδιαίτερα συγκινητική για μένα. 

Θεωρώντας χρέος μου να τιμήσω τον άνθρωπο με τους πολλούς ρόλους, της μάνας, της συζύγου, της κόρης, της αδερφής, της φίλης και κυρίως της αγωνιζόμενης εργαζόμενης γυναίκας, επισκέφτηκα το Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, το παλιό ΙΚΑ, το κέντρο Υγείας Πολυκάστρου, το Νοσοκομείο Γουμένισσας, το Δημαρχείο Κιλκίς, το Δημαρχείο Παιονίας, την Περιφέρεια Κιλκίς, όπου εργάζονται πολλές γυναίκες.

Σκοπός μου να τις ευχηθώ Χρόνια Πολλά, να τις ευχαριστήσω για τον πολύτιμο ρόλο που παίζουν στη ζωή και την κοινωνία μας, να τις τιμήσω για την ανεκτίμητη αξία τους, χαρίζοντας ένα λουλουδάκι!

Η συνάντηση αυτή ήταν διδακτική και άκρως συγκινητική για μένα και τις ευχαριστώ όλες!

Να ‘ναι πάντα καλά με υγεία όλες οι γυναίκες του κόσμου και χρόνια πολλά στη κάθε μια ξεχωριστά! 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.