Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Σχόλιο ΚΚΕ για την περιοδεία και την ομιλία του κ. Νίκου Παππά, στο Κιλκίς

Δελτίο τύπου ΚΚΕ Κιλκίς
Ο υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, αν και περιόδευσε σε χωριά και στην πρωτεύουσα του νομού, αν και επισκέφτηκε εργασιακούς χώρους και βιομηχανίες του νομού, φαίνεται πως δυσκολεύτηκε να δει τη βάρβαρη πραγματικότητα την οποία βιώνει ο λαός του Κιλκίς.

Μίλησε για «δίκαιη ανάπτυξη» την ώρα που στο Κιλκίς, παρά την τεράστια κερδοφορία των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ των βιομηχανιών, αλλά και τα τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα της κυβέρνησης, η ζωή του λαού πάει από το κακό στο χειρότερο.

Οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι, η εντατικοποίηση της εργασίας διατηρείται αμείωτη, τα εργατικά ατυχήματα αυξάνονται, οι φτωχοί αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα αναγκαία από τη δουλειά τους με τα χρέη να τους πνίγουν, οι λαϊκές οικογένειες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την Υγεία, την Πρόνοια και την Παιδεία των παιδιών τους, για τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού, του τηλεφώνου, για τους δυσβάσταχτους φόρους.

Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει. Και ο λαός του Κιλκίς, δυστυχώς, ζει αυτή την πραγματικότητα καθημερινά.

Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους, για τη νεολαία του τόπου και τις λαϊκές οικογένειες είναι η πραγματικά προοδευτική πρόταση του ΚΚΕ που βάζει στο επίκεντρο της πολιτικής του και του αγώνα του λαού, την Ικανοποίηση των Σύγχρονων Λαϊκών Αναγκών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.