Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

"Με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας συνεχίζουμε"

Υπογράφει ο Κωνσταντίνος Πουντζουκίδης
Υποψήφιος Δημοτικό Σύμβουλος Κιλκίς
Ο εορτασμός της Ελληνικής Επανάστασης του 1821 γίνεται στην Ελλάδα στις 25 Μαρτίου κάθε χρόνο, την ημέρα εορτασμού και του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.
Ο εορτασμός αυτή την ημέρα καθιερώθηκε το 1838 με Βασιλικό Διάταγμα από την Κυβέρνηση του Όθωνα. Είναι η ημέρα έναρξης της Ελληνικής Επανάστασης, κατά του Τουρκικού ζυγού.

Οι Έλληνες είμαστε ένας λαός φιλειρηνικός και κάνουμε τα πάντα για την ειρήνη. Σαν σήμερα ξεκινήσαμε τον δύσκολο αγώνα για την Ελευθερία, την Ανεξαρτησία και την Δικαιοσύνη, κατά του Τουρκικού ζυγού. 

Σήμερα τιμούμε τη μνήμη τους και παίρνουμε δύναμη από το παράδειγμά τους. Γνωρίζοντας καλά το χρέος της δικής μας γενιάς, με ενότητα και με απόλυτο σεβασμό στις αξίες των προγόνων μας συνεχίζουμε την πορεία του έθνους μας .
Εύχομαι χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.