Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Μαρτίου 2019

Βιολέττα Κωφίδου: "Είμαι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς

Υπογράφει η Βιολέττα Κωφίδου 
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κιλκίς
Αγαπητές συνδημότισσες - αγαπητοί συνδημότες,
Γεννήθηκα στο Κιλκίς το 1959. Κατοικώ και εργάζομαι σε χωριά του Δήμου Κιλκίς και είμαι μητέρα δυο παιδιών. Έχω αποφοιτήσει από το 6-τάξιο Γυμνάσιο θηλέων Κιλκίς. Σπούδασα Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πανεπιστήμιο της πόλης Μπίλεφελντ Γερμανίας και έχω μετεκπαιδευτεί ως προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών στην Γερμανία. 

Εργάστηκα σε ιδιωτικές επιχειρήσεις ως προγραμματίστρια ηλεκτρονικών υπολογιστών στη Γερμανία και ως υπεύθυνη εξαγωγών στη βιομηχανική ζώνη Σταυροχωρίου Κιλκίς. Από την σχολική χρονιά 1998 – 1999 εργάζομαι ως εκπαιδευτικός στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.

Σε συλλογικότητες συμμετέχω από τα φοιτητικά μου χρόνια. Συμμετείχα ως ταμίας σε Διοικητικά Συμβούλια του Συλλόγου Ελλήνων Φοιτητών και Επιστημόνων Μπιλεφελντ (Γερμανία), του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Μαυρονερίου, του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω και Μέσων Αποστόλων και ως πρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω και Μέσων Αποστόλων. 

Τα τελευταία χρόνια συμμετείχα ενεργά σε εθελοντική ομάδα που παρασκεύαζε φαγητά, ταξινομούσε και διένειμε αγαθά στους πρόσφυγες στην Ειδομένη και στο Χέρσο και σε εθελοντική ομάδα που για τρία καλοκαίρια στήριζε την λειτουργία του θερινού κινηματογράφου στον λόφο του Αγίου Γεωργίου.

Στηρίζω την πρωτοβουλία «Συμμετέχω – Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη», γιατί ταυτίζω το όνομα Τάκης Αγαθόπουλος με την έννοια Ενεργός Πολίτης και γιατί πιστεύω πως ένας Ενεργός Πολίτης δεν διαχειρίζεται μόνον υποθέσεις και καταστάσεις αλλά στοχεύει στην «οργάνωση και λειτουργία μιας καλύτερης κοινωνίας σύμφωνα με ορισμένες αξίες».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.