Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

"Ν. Παππάς στο Κιλκίς: Ήρθε για το τηλεοπτικό σήμα και... πήρε άλλο σήμα (από τον λαό)"

Δελτίο τύπου Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας νομού Κιλκίς
Ο μεγαλο-υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο αυτο-κόλλητος του προς αποδρομή πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, ο γιος του διορισμένου Προέδρου του ΟΑΣΘ που για καλό τον έβαλαν εκεί αλλά τα έχει κάνει μαντάρα επιτιθέμενος σε όποιον του λέει ότι τα έχει μουσκέψει, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών (π.χ. Βενεζουέλα), ο ιθύνων νους της προσβλητικής προς κάθε πολιτικό αντίπαλο επικοινωνίας της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα, ο εκλεκτός των ξένων δυνάμεων που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ κ.α. πολλές ιδιότητες, ο κ. Νίκος Παππάς επισκέφθηκε χθες επισήμως τον νομό Κιλκίς.

Σε μια επίσκεψη που είχε ως κύριο θέμα της, αρμοδιότητες και δράσεις του Υπουργείου του, ο κ. Παππάς έλαβε εκκωφαντικό μήνυμα από τον λαό του ακριτικού μας τόπου, μήνυμα – γύρισμα πλάτης από τους Μακεδόνες οι οποίοι δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και να τους υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Μήνυμα ηχηρό από όλους αυτούς τους οποίους με μεγάλη ευκολία ο ίδιος και το κόμμα του με επικεφαλής τον αρχηγό του κ.Τσίπρα κατονόμασαν ως ακραίους και με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό (πολύ περισσότερο εκτός των συνόρων σε συνάντηση με ευρωπαίους αξιωματούχους) επειδή απλώς δεν συμφωνούν με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτούς, που σε αντίθεση με τον ίδιο και τους ομοτράπεζους του κ. Παππά συναδέλφους στα υπουργικά και κοινοβουλευτικά πράγματα, οι οποίοι προσπαθούν και προσπάθησαν να διαφυλάξουν την Ιστορία και την Αλήθεια ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ολους αυτούς που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και όλων των πόλεων της ελληνικής επικράτειας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στους σχεδιασμούς

των κ.κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένου οι οποίοι για να παραμείνουν στις καρέκλες τους έδωσαν γη και ύδωρ και την ψυχή τους ακόμη για στήριξη και λίγα χρήματα (δηλώσεις Καμμένου για χρήματα από ξένο επενδυτή που είχαν παραλήπτη τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας τότε και κατόπιν αποπεμφθεί κ. Πρόεδρο της κίνησης Πράττω).

Ο κ. Παππάς όπου κι αν πήγε ο περήφανος ελληνικός λαός και συγκεκριμένα οι συμπατριώτες μας χθες με την στάση τους του έδωσαν να καταλάβει ότι η κυβέρνηση της οποίας παραμένει μέλος και μάλιστα εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος όλων καθώς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα πάντα ακόμη και τον ίδιο τον αρχηγό του (γιατί άραγε είναι η απορία όλων για το ποιος τον στηρίζει;) αποτελεί ήδη μειοψηφία στην κοινωνία (στον μοναδικό κριτή τον ελληνικό λαό) αλλά δοτή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο (καθώς όπως εύστοχα είχε τονίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε τοποθέτηση του ότι έχουμε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πέντε-έξι βουλευτών ΤΡΙ-ΓΥΡΙΖΑ).

Οι ακρίτες συντοπίτες μας που φυλάττουν Θερμοπύλες καθημερινά με τρόπο υποδειγματικό χωρίς φασαρίες και βίαιες συμπεριφορές απάντησαν στον εξουσιολάγνο και ειρωνικό κ. Παππά ότι η ώρα να φύγουν έχει προ πολλού φτάσει. Απλώς τα ωφελήματα της εξουσίας ενώνουν τα μέλη της καταρρέουσας και επικίνδυνης πλειοψηφίας και έτσι κερδίζουν ακόμη λίγες πολιτικές μέρες νομίζοντας ότι διοικούν και απλώς καρπώνονται τα καλά και συμφέροντα από τον εναγκαλισμό τους με τις ύπατες καρέκλες και τα αξιώματα τους.

Ο κ. Παππάς κατόρθωσε να συγκεντρώσει γύρω του περισσότερους αστυνομικούς και ανθρώπους που έχουν ως αποστολή τους την διαφύλαξη της ασφάλειας της ελληνικής κοινωνίας και ελάχιστους φίλους και ακροατές του (μετρημένους στα δάχτυλα των χεριών του ανθρώπου είναι η αλήθεια) οπαδούς της αριστερής στα χαρτιά κυβέρνησης που είναι στην πράξη η πιο ανάλγητη και ανίκανη έναντι της κοινωνίας.

Είναι όντως επίτευγμα για έναν υπουργό να συγκεντρώνει μόλις και μετά βίας 30-40 ανθρώπους ως ακροατήριο σε κεντρική πολιτική εκδήλωση γεγονός που σημαίνει πολλά. Εκτός κι αν ο πολύς κ. Παππάς νομίζει ότι όπως λέει και ένα σοφό ρητό ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: τους ''φτύνουν'' και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.

Η μόνη σωστή απόφαση που έχουν να κάνουν εκεί στην ετοιμόρροπη παρέα που νέμεται την εξουσία (και για αυτό ειλικρινά θα τους θυμάται μόνο ο ελληνικός λαός) είναι η προσφυγή στην κάλπη την οποία δεν μπορούν να αποκλείσουν. Το ταχύτερο δυνατόν γιατί ακόμη και μια μέρα περισσότερο είναι επιζήμια για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κε ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ ... ΚΑΛΠΕΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.