Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Έβαλε πλώρη για τον τίτλο και στο Κορασίδων ο Αίας Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Ιδανικό ξεκίνημα έκανε ο Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ στην Τελική Φάση του Πρωταθλήματος Κορασίδων για τις θέσεις 1-3 στην τελική κατάταξη.
Η τελική φάση περιλαμβάνει διπλά παιχνίδια μεταξύ των ομάδων που πρώτευσαν στους ομίλους τους Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ (Α' όμιλος), Πάνθηρες Κοζάνης (Β' όμιλος), ΑΠ Καστοριάς (Γ' όμιλος).

Στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα του Αίαντα έκανε το αποφασιστικό βήμα και κέρδισε με 1-3 σετ την ΑΠ Καστοριάς παίρνοντας τους 3 πολύτιμους βαθμούς και την ψυχολογία και πλέον περιμένει τον αγώνα μεταξύ Καστοριάς & Κοζάνης.
Αναμφίβολα αυτό είναι μόνο η αρχή και υπάρχουν πολλά βήματα που πρέπει να γίνουν ακόμη για την κατάκτηση του τίτλου αλλά υπάρχει αυξημένη αισιοδοξία στο σύλλογο γιατί γνωρίζει πολύ καλά τις δυνατότητες της ομάδας.

Σύνθεση ομάδας: Καναρίδου Ν., Καντίδου Δ., Κώστογλου Σ., Σεχάι Ε., Κώστογλου Στ., Ποπονίδου Χ., Λαμπριανίδου Κ. (L), Εμμανουηλίδου Κ., Βαμβάκα Ε., Γεωργιάδου Δ.

Προπονητής (C): Σολκίδης Άγγελος

Έφορος: Καντίδης Ιωάννης

Πολύ καλό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες, ο ΑΙΑΣ για ένα ακόμη παιχνίδι πίεσε στα σερβίς που απ'ότι δείχνει είναι το δυνατό του σημείο πλέον ενώ είχε και εξαιρετικά τελειώματα στην επίθεση.

Πήρε σχετικά εύκολα το 1ο σετ.

Αγωνιστική και δεμένη η ομάδα της Καστοριάς εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Αίαντα στο 2ο σετ και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Στο 3ο σετ οι αθλήτριες του Αίαντα ξαναβρήκαν τον καλό τους εαυτό, πίεσα την Καστοριά και πάλι με το σέρβις και πήραν προβάδισμα 1-2. Το τελευταίο σετ ήταν ένας αγωνιστικός μονόλογος του Αίαντα που επικράτησε εύκολα και πήρε το πολύτιμο τρίποντο στην πρεμιέρα της Τελικής Φάσης του Πρωταθλήματος Κορασίδων.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.