Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Η Τατσιούδη Σοφία – Αφεντούλη συντάσσεται με τον Χρήστο Γκουντενούδη

Δελτίο τύπου υποψηφίου Δημάρχου Παιονίας, Χ. Γκουντενούδη
Μια δυναμική και πολλά υποσχόμενη γυναικεία παρουσία με ανήσυχο και συλλογικό πνεύμα, η Σοφία Τατσιούδη – Αφεντούλη, συντάσσεται με τον Δήμαρχο Παιονίας Χρήστο Γκουντενούδη και θα δώσει τη μάχη για μία Παιονία Ισχυρή.

Η Σοφία οραματίζεται ένα Δήμο μέσα από τον οποίο θα διεκδικήσει με ήθος και αξιοπρέπεια την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών, στοιχεία που την διακρίνουν ως άνθρωπο στην τοπική Κοινωνία. Η επίλυση των προβλημάτων περνούν μέσα από συστηματική προσπάθεια και συνεργασία, με διάθεση και πάθος για δουλειά.

Γεννημένη στο Πολύκαστρο με καταγωγή και από την Αξιούπολη. Παντρεμένη με τον Κώστα Αφεντούλη, κάτοικο Τούμπας του Δ. Παιονίας και μητέρα δύο παιδιών.

Ενεργή εδώ και μια δεκαετία στα Κτηματομεσιτικά, διατηρεί γραφείο Διαχείρισης Οικοδομών και Κοινοχρήστων, στην οδό Μ. Αλεξάνδρου 50 στο Πολύκαστρο. Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια της National Association of Re USA, μέλος της Ένωσης Μεσιτών Πιστοποιημένων Πραγματογνωμόνων Ακινήτων Ελλάδος (ΕΠΠΑ) και μέλος της Ένωσης Μεσιτών Θεσσαλονίκης.

Ασχολείται δυναμικά με τη διατήρηση της παράδοσης και του πολιτισμού, από τη θέση της Προέδρου του Συλλόγου Ανατολικής Ρωμυλίας Πολυκάστρου εδώ και 7 χρόνια. Στα πλαίσια της καλλιέργειας εθελοντικού πνεύματος μέσω των δράσεων του Συλλόγου, συμβάλει στην ενθάρρυνση για συμμετοχή εθελοντών δοτών μυελού των οστών σε συνεργασία με το Ίδρυμα Όραμα Ελπίδας της κας Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.