Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019

Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων του ΟΑΕΔ για το πρόγραμμα απασχόλησης κοινωφελούς χαρακτήρα και στο Δήμο Κιλκίς

Ξεκινάει σήμερα, Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019 και ώρα 12η μεσημβρινή μέχρι και την Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019 και ώρα 12η μεσημβρινή η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους στο μητρώο του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού ανέργους, ηλικίας άνω των 18 ετών, για 8.933 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Το χρονικό διάστημα εργασίας είναι οκτώ (8) μηνών, στο πλαίσιο της δράσης “Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα συμπεριλαμβανομένης και της κατάρτισης, σε πενήντα έξι (56) Δήμους, μεταξύ των οποίων και ο Δήμος Κιλκίς, ο οποίος συμμετέχει με 123 θέσεις.

Πίνακας των θέσεων με τις ειδικότητες ΕΔΩ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.