Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019

Μια ιδιαίτερη τιμή για τη Μητρόπολη Γουμένισσας

Ανακοίνωση Ιεράς Μητροπόλεως Γουμενίσσης
Μια ιδιαίτερη τιμή επιφυλάχθηκε την 21 Μαρτίου για την ακριτική μας Μητρόπολη και για το ιερατικό μας δυναμικό, που απηχείται σε όλη την επαρχία μας.

Με πρόταση του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου, προκρίθηκε για τη θέση του Β Γραμματέως-Πρακτικογράφου της Ιεράς Συνόδου ο αρχιμανδρίτης Δωρόθεος Πάπαρης, εφημερεύων ιεροκήρυκας, διατελέσας πρωτοσύγκελλος, βασικός συντελεστής στη συντήρηση του μεταβυζαντινού ναού Αγίου Δημητρίου Αξιουπόλεως, στη δημιουργία και αποπεράτωση του πολυεπιπέδου ναού της Παναγίας - Άξιον Εστιν και άλλων πολύτιμων υποδομών ενοριακής σημασίας και διακονίας, όπως επίσης και του μεγαλύτερου ναού της Αγίας Τριάδος Πολυκάστρου και πολλών ποιμαντικών πρωτοβουλιών, υπεύθυνος των επί 5ετια κατασκηνωτικών διοργανώσεων, εξομολόγος επί 27ετια των περισσοτέρων ενοριών, αρμόδιος για τις συνάξεις νέων ζευγαριών και οικογενειών και εκπρόσωπος της Ι. Μητροπόλεως σε πάμπολλα Συνέδρια Συνοδικής διοργανώσεως.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δημήτριος και σύνολο το ιερατικό δυναμικό των ενοριών της Μητροπόλεως, καθώς και το εκκλησιαστικό πλήρωμα τον συνοδεύουμε με τις καλύτερες ευχές μας. Και ευελπιστούμε ότι θα έχουμε τη χαρά να καρπούμεθα από την οργανωτική του παρουσία και στη συνέχεια, παρά τις πολλαπλές νέες υποχρεώσεις.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.