Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Ο «Άθλος Κιλκίς» στην βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς της ΕΤΑΒΕ

Δελτίο τύπου "Άθλου" Κιλκίς
Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2019, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή της ετήσιας πίτας της Ένωσης Ταεκβοντο Βορείου Ελλάδος. Στην εκδήλωση πραγματοποιήθηκε και η βράβευση των καλύτερων αθλητών της χρονιάς που πέρασε άλλα και των δυο προηγούμενων ετών.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη και το ξενοδοχείο Porto palace στο οποίο έγινε η εκδήλωση στην Θεσσαλονίκη ήταν κατάμεστο από φίλους του αθλήματος άλλα και γονείς των αθλητών που ήρθαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους σε αυτήν την ξεχωριστή στιγμή τους. 

Σε αυτήν την εκδήλωση προσκλήθηκαν από τον Α.Σ. Άθλος Κιλκίς οι παρακάτω αθλητές

1. Γκάνας Θεόδωρος όπου βραβεύτηκε για δυο συνεχόμενες χρόνιες 2018-2019 για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ 

2. Τσαρτσάλη Χρυσή για την εισαγωγή της στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2019

3. Τσαρτσάλης Κων/νος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ και τις διακρίσεις του τα δυο προηγούμενα έτη

4. Σαμάρας Ελευθέριος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ για το έτος 2019 

5. Νικολαΐδης Γιώργος για την εισαγωγή του στην επίλεκτη ομάδα της ΕΤΑΒΕ το έτος 2019, άλλα και για την κατάκτηση της 3 θέσης χάλκινου μεταλλίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα

Όλοι οι παραπάνω αθλητές του Άθλου την προηγούμενη χρονιά κατάφεραν να διακριθούν στην κατηγορία τους σε πολλά πρωταθλήματα της ΕΤΑΒΕ με αποτέλεσμα και την επιλογή του από την Ένωση να αγωνιστούν με τα εθνικά μας χρώματα με την ομάδα της ΕΤΑΒΕ.

Μετά από μια σύντομη ομιλία του Πρόεδρου της ΕΤΑΒΕ Μανώλη Χρηστό ακολούθησε η καθιερωμένη κοπή της πίτας και οι βραβεύσεις των αθλητών ανά ηλικία άλλα και κατά προτεραιότητα αυτών με τις μεγαλύτερες διακρίσεις.

Τον Προπονητή του Συλλόγου Πουντζουκίδη Κων/νο τίμησε η Ένωση Ταε κβο ντο καλώντας τον στο βήμα για να πραγματοποιήσει μια από τις βραβεύσεις των αθλητών της και να πει δυο κουβέντες για το έργο της προηγούμενης χρονιάς.
Με το πέρας της εκδήλωσης ο Προπονητής του συλλόγου Πουντζουκίδης Κωνσταντίνος και ο Αρχηγός Ομάδος Μουτσάκης Αναστάσιος δήλωσαν ότι η προσπάθειες που κατέβαλαν οι συγκεκριμένοι αθλητές όλες τις προηγούμενες χρονιές ήρθε η ώρα να επιβραβευθούν.

Κλείνοντας ευχήθηκαν καλή πρόοδο σε όλους τους αθλητές που με σοβαρή δουλειά επίμονη και υπομονή κατάφεραν να επιλεγούν να εκπροσωπήσουν τα εθνικά μας χρώματα με την επίλεκτη ομάδα. Επίσης έδωσαν συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Ένωσης Μανώλη Χρήστο για την πολύ όμορφη εκδήλωση αλλά και για το κίνητρο που δίνει στους σωματειακούς αθλητές να κυνηγούν το κάτι παραπάνω.



















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.