Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Φυσικό αέριο σε κάθε σπίτι της πόλης του Κιλκίς, λέει ο Σούλης


Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς, Σούλη Καζαντζίδη
Τη δέσμευση ότι κάθε σπίτι του Κιλκίς θα μπορεί άμεσα να συνδεθεί με το δίκτυο Φυσικού Αερίου, ανέλαβε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς, Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης.

Με δήλωσή του μέσω βίντεο που ανάρτησε στην προσωπική του σελίδα στο Facabook, ο επικεφαλής του συνδυασμού ΚΙΛΚΙΣ - ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ υπογράμμισε ότι ο ανωτέρω στόχος θα είναι πρώτο μέλημα για την νέα υπό τον ίδιο δημοτική αρχή, προκειμένου το κόστος της ενέργειας να πέσει στο 1/3 του σημερινού για κάθε νοικοκυριό ή επαγγελματία. 

Θυμίζοντας ότι μέχρι σήμερα είναι συνδεδεμένα με το δίκτυο Φ.Α. μόνο το Νοσοκομείο μας και η ΒΙ.ΠΕ. Σταυροχωρίου, ο κ. Καζαντζίδης τονίζει στη δήλωσή του ότι η άμεση υλοποίηση της δέσμευσής του θα ανακουφίσει τους δημότες από τις συνέπειες της 10ετούς κρίσης, που μας έπληξε αδυσώπητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.