Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2019

Χρήστος Σαρβανίδης και Μπάμπης Αναστασιάδης στο πλευρό του Σούλη καζαντζίδη

Δελτίο τύπου υποψ. Δημάρχου Κιλκίς Σούλη Καζαντζίδη
«Μαζί με τον Χρήστο Σαρβανίδη ως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, η Πλαγιά και η Δημοτική Ενότητα Χέρσου ξεφεύγουν από τη μετριότητα και η ποιοτική αναβάθμιση της περιοχής ξεκινά άμεσα! Γιατί Μαζί Μπορούμε Καλύτερα!».

Με την ανάρτηση αυτή στη προσωπική του σελίδα στο Facebook (www.facebook.com/anastasios.kazantzidis) χαιρέτησε ο υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης τη νέα σημαντική συνεργασία του.

Ο Χρήστος Σαρβανίδης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Πλαγιά Κιλκίς. Εισήχθη στη ΣΤΥΑ το 1974 και αποστρατεύθηκε το 2009 με τον βαθμό του σμηνάρχου αφού υπηρέτησε για 35 έτη σε μονάδες πρώτης γραμμής και στο εξωτερικό.

Είναι απόφοιτος σχολής πολέμου, πτυχιούχος ηλεκτρονικών εφαρμογών και γνώστης της αγγλικής και ισπανικής γλώσσας. Έχει διατελέσει επί 10ετία αντιπρόεδρος του Συλλόγου Καππαδοκών Μαγνησίας, επί 8 χρόνια πρόεδρος Μισσιωτών Πλαγιάς και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ένωσης Καππαδοκικών συλλόγων, ενώ μεταξύ άλλων έχει διοργανώσει την 11η Πανελλήνια Συνάντηση Μικρασιατών στην Πλαγιά!

Από το 2008 διετέλεσε πρόεδρος επί 4 χρόνια του τμήματος υποστήριξης οικογενειών του προγράμματος του ΚΕ.ΘΕ.Α Έξοδος =π -πιλότος για τα εξαρτημένα άτομα, υπό την αιγίδα της Προεδρίας της Δημοκρατίας. Κατοικεί μόνιμα στην Πλαγιά.

Μαζί μας κι ο Μπάμπης Αναστασιάδης
Ένας Νέστορας της Αυτοδιοίκησης στο νομό μας, με εμπειρία και προπάντων με καθαρά χέρια, εντάχθηκε στον συνδυασμό ΚΙΛΚΙΣ – ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Πρόκειται για τον Μπάμπη Αναστασιάδη από τη Μεγάλη Βρύση, χάρη στον οποίο η ευρύτερη περιοχή του Κιλκίς θα έχει ξανά μπροστάρη!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.