Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Εξιχνιάσθηκε ληστεία σε βάρος υπαλλήλου επιχείρησης που μετέβαινε σε τράπεζα στην Βέροια για κατάθεση χρημάτων

Η μεθοδική έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Βέροιας, είχε ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση ληστείας που έγινε τον Σεπτέμβριο του 2017 σε βάρος υπαλλήλου επιχείρησης στη Βέροια.

Για την υπόθεση ταυτοποίηθηκαν τα στοιχεία 3 ημεδαπών ηλικίας 33, 29 και 24 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την έρευνα των αστυνομικών, μεσημεριανές ώρες της 15ης Σεπτεμβρίου 2017 στην πόλη της Βέροιας και ενώ ο 48χρονος υπάλληλος της επιχείρησης κατευθυνόταν σε τραπεζικό υποκατάστημα για κατάθεση χρημάτων, ο 24χρονος φορώντας κουκούλα, του επιτέθηκε με σωματική βία, αφαιρώντας του μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 17.500 ευρώ.

Στη συνέχεια επιβιβάσθηκε σε κλεμμένο όχημα όπου τον ανέμεναν οι δύο συνεργοί του και διέφυγαν.

Επιπλέον, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος και ο 24χρονος, ενεργώντας από κοινού λίγες ημέρες νωρίτερα, μπήκαν παράνομα σε οικία σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από όπου αφαίρεσαν χρηματικό ποσό, ένα κινητό τηλέφωνο και το παραπάνω όχημα διαφυγής.

Το όχημα που χρησιμοποίησαν εντοπίσθηκε από τους αστυνομικούς επιμελώς κρυμμένο σε αγροτική περιοχή της Ημαθίας και αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Επίσης στο πλαίσιο της προανάκρισης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 28χρονου ημεδαπού, για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος, καθώς παρέλαβε το παραπάνω κλεμμένο κινητό τηλέφωνο.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.