Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Μαρτίου 2019

Τατίδης: "Όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς
Υποψ. Δημοτικός Σύμβουλος Κιλκίς (Δήμος ΑΞΙΩΝ)
Ο εθελοντισμός είναι μέσο για την επίτευξη της κοινωνικής ενσωμάτωσης και κοινωνικής ολοκλήρωσης και συμβάλλει στην κοινωνική συνοχή, δημιουργώντας δεσμούς εμπιστοσύνης και αλληλεγγύης επενδύοντας στο κοινωνικό κεφάλαιο.

Είναι ένας από τους τρόπους με τους οποίους οι άνθρωποι όλων των κοινωνικοοικονομικών τάξεων και ηλικιών μπορούν να συμβάλλουν στη θετική εξέλιξη των διαφόρων δράσεων των εθελοντικών ομάδων.

Στις ομάδες των εθελοντών μπορεί να προσφέρει ο καθένας με τον τρόπο του. Οι εθελοντές είναι στην πρώτη γραμμή δράσης της ομάδας τους, χρειάζονται όμως οποιαδήποτε άλλη στήριξη, οικονομική, υλικών, πρώτων υλών, στέγασης, οργάνωσης κ.λ.π.

Πιστεύω στην ύπαρξη αυτών των ομάδων και προσπάθησα έμπρακτα να συνεισφέρω. Η στέγαση, τα γραφεία της ΕΔΟΜΑΚ Κιλκίς, "Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Αντιμετώπισης Καταστροφών", είναι σε δικό μου κτίριο, όπου στεγάζονται επί τρία χρόνια περίπου δωρεάν. Από την ίδρυση τους δεν τους δόθηκε στέγη, έδρα από κανένα φορέα.

Για δύο χρόνια είχα προσφέρει δικό μου χώρο στον Εθελοντικό Φιλανθρωπικό Σύλλογο "ΑΝΑΣΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ" να αποθηκεύει τα πράγματά του μέχρι να τα διανέμει στους ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη.

Έχω την διάθεση να προσφέρω την βοήθειά μου σε οποιαδήποτε εθελοντική ομάδα που προσφέρει τις υπηρεσίες της στους ανθρώπους, έμπρακτα, όχι μόνο προεκλογικά.

Όλοι κρινόμαστε από τα έργα μας και την παρουσία μας στα κοινά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.